Tanfolyamok

Access Consciousness® Kurzusok

A test és lélek harmóniájának megteremtéséért


Az Access Consciousness Body Class® dinamikus képzései közé tartoznak a kézrátétes energetikai testkezelések, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy megtanuld feloldani a testedbe zárt traumákat, fájdalmakat. 

Access Bars® kurzus

Szeged

A kurzus időpontja:

 2023. július 08.


Access Energetikai Facelift®

Szeged

A kurzus időpontja:


Access Body Class®

Szeged

A kurzus időpontja: 2023. július 09.

2023. július 15.

2023. július 22.

2023. július 29.

Budapest


Alapozó kurzus

Ahol az egész valóságod megváltozik

Alapozó kurzus

Az Access arról szól, hogy megtanulj, a kérdéssé válni, ahelyett, hogy a válaszokat keresgéled. Az Alapozón felszabadítjuk mindazt, amit eddig valóságnak neveztél, azért, hogy aztán létre hozhassál egy másik valóságot, ha szeretnél. Az Alapozó az, ahol felszabadítjuk/feloldjuk azokat a hatalmas nagy programokat, amelyekkel egész eddig életed során éltél, és azon tűnődtél, hogy miért nem működnek. Mi más lehetséges?

Ennek a négy napnak a végére lehet, hogy már kérdésektől vezérelve fogsz működni a helyes válaszok keresése helyett. Te magad egyedülálló vagy. És annak is kell lenned.

Te vagy az egyetlen, aki változtatni tud bármit az életedben. Ez rajtad múlik. Ez a TE választásod.

Az Access eszközök és technikák sorozata, amelynek célja, hogy megadja számodra az eszközöket, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen.

Az Access egy pragmatikus rendszer ahhoz, hogy egy olyan világon kívül működj, ami neked nem működik. Ha tudod, hogy a világ nem olyan módon működik, ahogyan szeretnéd, akkor éppen ez lehet az, amit keresel. Arról szól, hogy átadja az eszközöket, hogy ne legyél minden és mindenki más hatása alatt, és így működnek majd a dolgaid.

Mit szeretnél teremteni?
Mi lehetne más a létezésedben?
Mire vágysz?

Több örömre a mindennapjaidban, lehetőségekre, könnyedségre a kapcsolataidban, a gyermekeiddel, a szüleiddel, az üzleteddel? Esetleg új munkahelyre, új kapcsolatra, vagy a jelenlegi kapcsolatod nagyszerűbbé tételére?

A választásaid azok, amelyek olyannak teremtik a valóságodat amilyen most. Tudd, hogy bármi és minden lehetséges, amit szeretnél. A kérdés az, hogy választod-e a változást?A választás a kezdete minden teremtésnek. Mindig, amikor választasz, valami felbukkan az életedbe. Nincs helyes és helytelen választás. Csak választás van. Az életed nem kell többé, hogy a korlátozásokról szóljanak, és a múlt dolgait nem kell újrateremtened.

Amire ránézünk a négy nap alatt a teljesség igénye nélkül:
Teremtés forrása,
Érzékelés, tudás, létezés, befogadás,
Áldozat, áldozattá tevő,
Négy kérdés,
Energiaáramlások megteremtése,
A jövő,
Az Access tíz parancsolata,
Intimitás öt eleme,
Egy jó kapcsolat három eleme,
A szex elemei,
Pénzügyi éberség teremtése,

Elsajátíthatsz három testkezelést:
1. Biomimetikus és Biomimetrikus Mimikri
2. MTVSS
3. Sejtmemória
4. De-Molekuláris manifesztáció és Molekuláris De-Manifesztáció

Előfeltétel: Az Access Bars®


Access Bars® workshop

Mi lenne, ha képes lennél teljesen más megvilágításból teremteni az életed? Mi van, ha nem mások ítélkezéseiből, kell bármit is tenned, vagy létezned? Mi van, ha valójában létezhetsz onnan, ahonnan szeretnéd az életedet, élésedet, valóságodat teremteni, és nem törődsz azzal, amit mindenki más gondol erről?

Az Access Consiousness® első tanfolyama az Access Bars®. A Bars® 32 különböző pontot jelent a fejen, amelyek olyan dolgokhoz kapcsolódnak, mint a tested, pénz, gyógyítás/gyógyulás, kontroll, idő & tér, kedvesség, hála, kreativitás, öröm, béke és nyugalom. A kezelés olyan mintha megnyomnád a fájl törlése gombot a számítógépeden. Azok a dolgok, amelyek megakasztják azon területeid az életedben, amelyek nem működnek megfelelően, törlődnek, így több lehetőséged van nagyobbat teremteni. Amikor gyengéden megérintjük ezeket a pontokat, a tested elkezd relaxálni és elengedi azokat a korlátozó dolgokat, amik eddig elakasztottak, és amely megkönnyíti a testednek, hogy befogadja a választásaidat.

Mi az, amit az Access Bars® adhat neked?

Ø Megkönnyíti a testednek a befogadást,

Ø Csökkenti a stresszt a mindennapjaidban,

Ø A test öngyógyító folyamatai beindulnak,

Ø Több béke, öröm, kreativitás jelenik meg az életedben,

Ø Alvásod minősége javul,

Ø Anyagi helyzeted, pénzügyi valóságod javulhat,

Ø Lehetőségek felbukkanása az életedben,

Ø Vizsgák, felelések megkönnyítése,

Az Access Bars® tanfolyam előfeltétele az összes Access Consiousness® alapkurzushoz. A tanfolyam alatt kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést. Megkapod a legújabb kézikönyvet a hozzátartozó fejábrákkal együtt, és a tanfolyam elvégzését követően Bars (BP) kezelővé válsz.

 • Adhatsz Access Bars® kezeléseket ügyfeleknek, családtagoknak és/vagy barátoknak.
 • Házigazdaként szervezhetsz Bars® ajándékozó és befogadó alkalmakat - ahová az emberek eljönnek Bars®-t cserélni.

A képzés elvégzéséről oklevelet kapsz, és bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe. https://www.accessconsciousness.com/

A kurzus időtartam: 9.00-17.00 valamint lehetőség van két egymást követő napon 2x4 órában is elvégezni.

A kezelés díja: 20.000.-Ft

A tanfolyam díja: 86.000.-Ft (Országos árazás érvényes)

Bárki, aki Bars tanfolyamot ismétel, fél árat fizet.

15 év alatti gyerekek számára ingyenes a tanfolyam, ha egy fizető felnőttel érkezik.

16-17 éves fiatalok fél árat fizetnek, és ha ismétlik a tanfolyamot, akkor a fél ár felét fizetik.

Részletesebben az alábbi linken olvashatsz:

https://www.accessconsciousness.com/hu/micrositesfolder/accessbars/what-is-access-bars/

További videók:

https://www.youtube.com/watch?v=IgesW1OnDDo

Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Dr. Lisa Cooney és Linda Adamowski összefoglalója a testben végbemenő változásokról

https://www.youtube.com/watch?v=bHDTzCmfUQY  

Access Consciousness Facelift®

Az Access Consciousness Facelift® egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha többször futtatjuk, akkor tartós változást eredményezhet. Az Access Energetikai Facelift®, nem csak kívül hoz létre látványos változást, hanem belül is hatással van a testedre (test és lélek harmóniája). A kezelés feloldja az öregedéssel kapcsolatos nézőpontokat, és a 28 energia futtatásával újrateremti a testet.

Mi az a változás, amit létrehozhatsz az életedben, a testeddel, a kapcsolataidban és az egész világodban, ha választod ezt a kurzust?

Mi van akkor, ha lehet sokkal könnyedebb, örömtelibb, ragyogóbb az életed, mint eddig?

Amennyiben a természetes módszerek híve vagy ez a kezelés fájdalmak, műtéti beavatkozások nélkül változtatja meg a tested.

Access Facelift® kezelés segíthet:

 • Az arc, dekoltázs feszesítésében,
 • A bőr rugalmasságának visszaállításában,
 • Hegek, foltok, ráncok eltüntetésében,
 • Az öregedéstől való félelmek, nézőpontok feloldásában,
 • Önítéletek,testképzavar megszüntetésében,
 • A hasi zsírpárnák feloldásában,
 • Pajzsmirigy működésének helyreállításában,

Ezen a kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon, dekoltázson. A tanfolyamon egyszer kapsz, és egyszer adsz egy teljes energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelhetsz másokat is.

Az Access Consciousness Facelift® kurzus időpontja:

10.00-17.00

A kezelés díja: 35.000.-Ft

A tanfolyam díja: 106.000.-Ft (Országos árazás érvényes)

Bárki, aki tanfolyamot ismétel, fél árat fizet.

15 év alatti gyerekek számára ingyenes a tanfolyam, ha egy fizető felnőttel érkezik.

16-17 éves fiatalok fél árat fizetnek, és ha ismétlik a tanfolyamot, akkor a fél ár felét fizetik.

Lehetőséged van a tanfolyamot elvégezni velem a neked és a testednek legmegfelelőbb időpontban is, akár két egymást követő délután is, jelezd felém a külön időpontot.

Mi lehetsz te és a tested, ami lehetővé tenné neked, hogy megváltoztass bármit és mindent? Milyen hozzájárulás lehetek neked?    

Access Consciousness® Body Class:

Access Consciousness® testkezelések:

Nagyon sok fájdalom, kényelmetlenség és stressz, ami a testünkben van, ott jelentkezik, ahol nem engedjük, hogy az legyen, aminek megteremtettük. A tested a te teremtésed. Tehát van oka annak, ahogyan ezt a testet ebben az életben megteremted. Valahol meghoztad ezeket a választásokat, és éberséged, tudásod volt arról, hogy ez mit fog a világban teremteni.

Mi az, amiért te a testedet teremtetted? És milyen energiákkal vagy hozzájárulás, amiket teljesen elutasítasz, nem ismersz el vagy eltompítasz egy olyan szintig, ami már fájdalmat okoz?

Pusztítsd el a nézőpontjaidat, hogy a fájdalmat is megsemmisítsd. Előfordul, hogy az emberek azt gondolják, ami a testükben felbukkan, azt a genetika vagy a szerencse irányítja, és, mivel az egy fizikai dolog, bele kell nyugodniuk abba, amijük van. A valóság az, hogy az emberek annyit képesek változni, hogy felismerhetetlenné válnak. És ez nem annak az eredménye, hogy többet edzenek vagy változtatnak az étrendjükön. Hajlandóak azt választani, hogy valami nagyon különbözőek legyenek, és miközben így tesznek, a testüknek olyan változásai vannak, amelyek visszatükrözik, hogy mire lettek hajlandóak, hogy mik legyenek a világban.

Ugyanez a helyzet a fájdalommal. Pusztítsd el és tedd nem teremtetté minden nézőpontot vele kapcsolatban, így a testednek lesz tere ahhoz, hogy valami mást teremtsen. Mindig inkább a kérdezésbe és a lehetőségekbe menj ahelyett, hogy minden beragasztva tartana, amiről már valaha döntöttél.

Kérdezd meg: "Mi lehetséges a testemmel? Hogyan teremthetném másképpen ezt meg?"

A hajlandóság, hogy ítéletek nélkül teret adj a testednek, térben létezz vele, és ránézz arra, hogy energetikailag mi lehetséges, valójában az a hely, ahonnan a változás és a teremtés nagy része származik. Minden egyes feltett kérdés, és minden elengedett nézőpont közelebb visz ahhoz, hogy teljes egységközösségben légy a testeddel, így annak nem kell a fájdalomhoz folyamodnia, hogy információt közöljön veled.

Amíg a Bars® kezelés általánosan oldja fel a nézőpontokat, a testkezelések speciális funkció szerint működnek és hozzájárulnak ahhoz, hogy egy teljesen más valóságot élj meg a testeddel. A testkezelések kioldják az ítéleteket, fájdalmakat, érzelmi lenyomatokat a testedből, ennek köszönhetően hozzásegítenek ahhoz, hogy a tested tudatosságát használva, fájdalmak nélkül élj.

A testkezelés során a testet érintem az adott kezelés fajtája szerint, és energiákat indítok el közben. A kezelés masszázságyon történik ruhában, hason vagy háton fekve. A testkezeléseknél nem a tünetet kezeljük, hanem az adott kezelést a helyzetre való ráérzékelés alapján választom. A testkezelések hozzásegítenek ahhoz, hogy jelen legyél az életben, és felismerd, hogy mit tudsz tenni az adott pillanatban.

Több mint 50 testkezelés választható, például: az immunrendszer erősítésére, látásra, traumák oldására, öregedés, ránctalanítás, szex- és párkapcsolat megváltoztatására, izmok, nyak-derékfájás problémákra, tökéletesség mániára, ítéletek feloldására, álmatlanságra, influenzára.

A testkezelések hatékonyabban tudnak működni, ha előtte legalább egy Bars® kezelést kaptál, de attól függetlenül is választhatod őket.

Access Consciousness® testkezelések a teljesség igénye nélkül alkalmazhatóak:

 • Szorongás, depresszió megszüntetésére,
 • Félelem csökkentésére,
 • Látás, hallás helyreállítására,
 • Szexuális élet javítására,
 • Az automatikus vonzódások eltörlésére, hogy ne olyan kapcsolatokat válasszunk amelyekben nem tudunk kiteljesedni
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítására,
 • Drog-, alkohol- más függőségek lenyomatainak feloldására
 • Immunrendszer erősítésére,
 • Energetikai ránctalanítás,
 • Trauma/drámák feloldására,
 • Sorsszerű ismétlések feloldására,
 • Érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gát feloldására
 • Másoktól átvett minták eltörlésére, az egyediségünk felfedezésére
 • Megfázásra, allergiára,

Az Access testkezelések hozzájárulnak ahhoz, hogy hozzáférj a bölcsességhez, könnyedén kommunikálhass a testeddel, jól érezd magad vele. Az ítéletek forrása helyett a tested lehet maga az öröm megtestesülése is, ha választod.

Közel 50 féle kezelésből választhat a tested. Szinte mindenfajta elváltozásra, tünetre találsz hozzájárulást akár egyéni kezelésként, akár tanfolyamon való elsajátításaként.

Amikor valaki ítélkezés mentesen, érinti meg a tested, az megkönnyebbül és elkezdődhet a változás.

Mi lehetsz te és a tested, ami lehetővé tenné neked, hogy megváltoztass bármit és mindent?

A kezelés díja: 20.000.-Ft

A tanfolyamok díjai: 30.000.-Ft - 35.000.-Ft

 • 15 év alatti gyerekek számára ingyenes a tanfolyam, ha egy fizető felnőttel érkezik.
 • 16-17 éves fiatalok fél árat fizetnek, és ha ismétlik a tanfolyamot, akkor a fél ár felét fizetik.

Test kurzusok, kezelések

A testednek szüksége van erre, hogy kifejezhesse üzenetét.

Mások útjai, mintái másolásának feloldása (mimikri) + 90%-os agykapacitás beindítása

Mások útjai, mintái másolásának feloldása (mimikri) + 90%-os agykapacitás beindításaEz a testtanfolyam neked szól amennyiben mások valóságának a leutánzásával (mimikrijével) teremted az életedet, ahelyett, hogy a saját választásaid alapján tennéd. Olyan érzésed van, mintha nem a saját életedet élnéd, hanem valaki másét (szülő, nagyszülős, és bárki más is lehet). 

Folyamatosan azon igyekszel, hogy megfelelj az elvárásoknak, és úgy érzed, hogy nincs választásod.

A biomimetikus azt jelenti, hogy miközben próbálsz megérteni másokat, lemásolod őket, és a testedbe zárod. Amikor megakarod, érteni a környezetedet akkor mimikrized a nézőpontjaikat, és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd az ő nézőpontjukat a sajátodhoz képest. 


A biomimetrikus pedig azt jelenti, amikor kapcsolatban vagy és igyekszel összehangolni mindkettőtöket. A biomimetikus amit a testedbe zársz, a biomimetrikus pedig az ahogyan próbálod magad elhelyezni a másokkal való kapcsolataidban, azért hogy illeszkedj hozzájuk.


Ez a workshop segíthet neked:

- ha szeretnéd visszavenni az uralmadat a saját életed felett,

- ha szeretnéd megszüntetni a folyamatos agyalás, és robotpilóta üzemmódot,

- hogy a testedbe zárt fájdalmakat felold, és elengedd, így a kiváltó ok megszűnik,

- hogy megértés és azonosulás nélkül is eltudd, fogadni a környezetedet, 

- hogy kilépj a ragaszkodásból, ami már nem szolgál téged,

- hogy bárkitől is függővé tedd az életedet,


Mi lenne, ha nem mások elvárásai, nézőpontjai és ítéletei alapján élnél? Mi mást választanál, ha csak a saját tudásodra hagyatkoznál? A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozásaEz a testkezelés, kizárólag a Mimikri testkezelés után futtatható. 

Hozzájárul, hogy a feloldott mintákat követően beleállj a saját képességeidbe, és megteremtsd azt az életet, amelyre mindig is vágytál. Választhatod, csak a Mimikrit vagy a Mimikrit és a 90%-os agykapacitás beindítását. Csak a 90%-os agykapacitás beindítása önmagában nem választható.

Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket, mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását nevű testtanfolyam, hatással van a külsődre és a belsődre egyaránt.

Mennyi ítélkezést használsz, hogy elértéktelenítsd magad? Mennyire próbálod meglátni az értéket és érvényességet a külvilág rólad alkotott ítélkezéseiben? Mit szeretsz abban, hogy be vagy ragadva?

Az egyetlen ember, aki érvényesíthet téged, az te magad vagy! Amikor ítélkezel, magadon akkor megsemmisíted önmagad! Amikor hagyod, hogy mások ítéletei hatással legyenek rád, akkor áldozat vagy. 

Mindaddig, amíg elhiszed, hogy ezek az ítéletek valósak, addig nem lehetsz a teremtés forrása.Mindenhol ahol olyan kapcsolatokat hozol, létre ahol megtudod, tartani a kényelmes távolságot, mindazért, hogy ne sérülj, ott korlátozod magad abban, hogy teljes legyen a befogadásod. 

Bárhol ahol hagytad, hogy kontrolláljanak, manipuláljanak vagy bántalmazzanak, és belementél az önbántalmazásba, ahelyett, hogy mást választottál volna, ott zsírsejtekben raktároztad el ezeket a ki nem mondott, fel nem oldott, saját erődet megtagadó érzelmeket. 

A testednek szüksége van erre, hogy kifejezhesse üzenetét. Abban a pillanatban azonban, ha megérted és elfogadod az üzenet tartalmát, feleslegessé válnak a zsírrétegek. Ha tovább szeretnél lépni életutadon, akkor nem elég csak őszintén nézni belső mintáidra és elfogadni azokat, hanem szövetségre kell lépnünk velük. Ez az energia segít neked feloldani, az érzelmi és szexuális traumákat és ezáltal, a zsírpárnák is feloldódnak.

Ez a workshop segít neked abban:

- hogy feloldódjanak az érzelmi traumák, melyeket zsírsejtek formájában raktároztál el,

- hogy meginduljon a fogyás,

- hogy abba hagyd az önítéletet, önbántalmazást,

- hogy elismerd és értékesnek tartsd önmagad,

- hogy kilépj a bántalmazásból, melynek megengedted, hogy elértéktelenítsen,

- hogy ne zsírpárnák mögé bújva védd magad a szexualitástól, hanem megéld azt a teljes valójában

Helyzeti FEPaSoP-ok
Positional HEPADS

Minden másoktól bevett fix nézőponttal le kell szűkítened az éberségedet. A helyzeti FEPaSoPok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet. Aztán pusztulást teremtesz. Ez az öt elem történik, valahányszor bármivel kapcsolatban felveszel egy helyzetet. 

A Helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontot, és ennyi! 

Ezért az egész életedet azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed. 

Fogyatékossá tévő - Minden felvett nézőponttal fogyatékossá teszed magad! Entrópia - A dolgok szétesnek és visszafejlődnek idővel. Ezért fejlődik vissza a tested idővel, ezért mennek tönkre a kapcsolataid idővel (ha nem teszel bele hatalmas adag energiát). Az üzlet tönkremegy, az autód is.

Paralízis - Azt jelenti, hogy beszilárdítottad magad, és nincs több választási lehetőséged. Mindent megsemmisítettél azon az egy nézőponton kívül, amit felvettél. Sorvadás - Az izmok összezsugorodnak és használhatatlanná válnak a sorvadásban. 

Pusztítás - Amikor magad ellen használod az energiát és a kreatív önmagadat, hogy pusztítani tudj. Alapjában bezárod, definiálod és elkerülöd a kérdéseket és választásokat ezen keresztül. Tehát felveszed ezeket a pozíciókat és nézőpontokat és zsugorodást, pusztítást és önmagad megnyomorítását teremted mindenben, ami lehetnél. 

Ez a testkezelés hozzájárul, hogy azok a másoktól átvett nézőpontok, amikkel korlátozzuk magunkat, amelyekkel leállítjuk a képességeinket, és amiket arra használunk, hogy hagyjuk elmenni magunk mellett a saját életünket, eltörlésre kerüljenek a testünkből és az életünkből, hogy egy olyan életet éljünk, amilyet valóban szeretnénk, és amiről mi is tudjuk, hogy igenis, lehetséges. 

MTVSS - Molecular Terminal Valence Sloughing System - Immunrendszer aktiválása

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked a téged körülvevő világ energiájáról. Azzal, hogy kérdéseket teszel fel, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel, az élettel és a valósággal való egységközösségre. 

Legtöbbször a fájdalom, amit érzékelsz, tudatosság, amit a tested ad neked, amit nem vagy hajlandó meghallani, és összehúzódsz, ahelyett, hogy a térűr teljességeként tágulnál ki. Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeld az energiát, ahogy van? 

Mi van, ha ez az éberség ajándék a testedtől? Milyen kérdés tudsz lenni, ami nagyobb lehetőségeket invitál a könnyedség megélésére? 

Milyen hozzájárulás lehet ez az érzékelés az életedhez, a megélésedhez és valóságodhoz? Mi van, ha tested intenzitásai, csak egy üzenetet, hogy mi nem működik a testednek?

Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Accessnek. Az MTVSS a "választás eszköze", mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félre működhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezeled vele. Amikor ezt a kezelést futtatod, akkor aktivizálod az immunrendszert. 

Ez olyan, ami megváltoztatja mindazt, ami lehetséges a testeddel. Felépít egy immunrendszert, hogy valami más történhessen. Rák és más potenciálisan végzetes betegségek változtak meg ennek a kezelésnek a rendszeres futtatásától. Edzés közben futtatva sokan 10-20 perc alatt elérik a 90 perc normál edzés eredményét.

De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció De-molecular Manifestation & Molecular De-manifestation

Ez testkezelés a molekulákkal történő kommunikációt jelenti, valaminek a megváltoztatására vagy eltüntetésére. 

A de-molekuláris manifesztáció azt jelenti, hogy valami új teremtődik, ami eddig nem volt, míg a molekuláris de-manifesztáció arra utal, hogy nem teremtetté teszünk valamit, ami létezik, és nem kell ott lennie.Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg, amikor kéne, akkor futtasd a de-molekuláris manifesztációt arra, aminek ott kéne lennie, de nincs. 

A molekuláris de-manifesztációt pedig arra, aminek nem kéne ott lennie.Bármilyen helyzetnél, az ízületi gondoktól a tumorokon át a szemölcsig, ahol valami extra növekedett, vagy nincs meg valami olyan bőségben, mint ami lehetne, harmóniába hozza a testet. 

A DMMD energia hozzájárulás lehet:

 • - rendszeresen visszatérő fejfájás esetén,
 • - emésztési zavaroknál,
 • - allergia, gomba, hajhullás, megszüntetésére,- az amalgám tömés toxinjai kioldódjanak a szervezetből,
 • - szklerózis multiplex, alzheimer kór, parkinson kór megváltoztatására,
 • - bőrelváltozások, szemölcsök, kinövések megszüntetésére,
 • - élelmiszerekből a tartósítószer eltüntetésére,

Látás helyreállítása Correcting Vision

A Látás helyreállítás kezelést a látás javítására, helyreállítására alkalmazzuk.

Hatásos lehet még arc-, homloküreg gyulladásoknál, megfázásos tüneteknél, migrén, fejfájás esetén, valamit allergiás szem, szemszárazság, fényérzékenység, szemüveg, kontaktlencse használatakor fellépő irritációnál.

Javasolt a látás traumáinak nemcsak fizikai szinten való oldására, hanem a lelki okok - meglátás, rálátás, tisztánlátás - feltárására.

Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása

A veleszületett immunválasz elemei (molekulák, sejtek) születésünk pillanatától kezdve folyamatosan készenlétben állnak, hogy veszély esetén akcióba lépjenek, és megvédjék szervezetünk épségét.

A szervezetet megtámadó mikrobák jelentős része elpusztul a természetes immunrendszer mechanizmusainak egyik - másik illetve, számos esetben, azok együttes működése eredményeképpen. 

Ez az emberi szervezetben is gyakran lejátszódó folyamat sokszor észrevehetetlen számunkra, és olyan hatékony, hogy a fertőző vírus vagy baktérium maradéktalan elpusztításához vezet. Előfordul azonban hogy "megbetegszünk", és nem elegendő a természetes immunitás által biztosított védelem.

Az immunrendszer nem megfelelő működése egy intő jel, ami felhívja a figyelmet, hogy a testben megszűnt a harmónia.

Amikor egy élethelyzetet nem oldasz meg, halogatod, vagy nem mersz szembenézni vele akkor az, lenyomatot hagy a testedben, ami többszöri ismétlődést követően átíródik a fizikai síkra. A test félreműködését, azaz a betegség megjelenését nem legyőznöd kell, hanem megérteni és megengedésben lenni vele. Amikor nem az okokat pásztázod, és hibáztatsz, hanem igen is elismered, hogy bizony ezt is te teremtetted.

Ha folyamatosan aggódsz, agyalsz, és nem figyelsz a tested kommunikációjára, akkor a testedet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramolni. Ilyenkor elakadások, blokkok keletkeznek, később ennek egyértelmű jeleként megmutatkozik a betegség, amely felhívja a figyelmedet arra, hogy változtass a nézőpontjaidon. Ezek az elakadások a testedben nem ellenségek, hanem az egészség útjának az iránytűi lesznek.

Ahogyan az antitudatosság képes megbetegíteni a testet, úgy a tudatosság meg is tudja gyógyítani, amennyiben ránézel arra, hogy milyen nézőpontokat, ítéleteket, tettél magadévá, amellyel a diszharmonikus állapotot létrehoztad. 

Az immunrendszered megfelelő működéséhez, fontos, hogy önmagadként létezz, és az megéld az intimitást önmagaddal és a környezeteddel. A testkezelések feloldják a fix nézőpontokat, az ítéleteket, érzelmi lenyomatokat a testből, és ennek hála, hozzásegítenek ahhoz, hogy fájdalmak, intenzitások, és kényelmetlenségek nélkül éld a mindennapjaidat. A testek nagyon szeretik az érintést.

Ez a testkezelés segít neked abban, hogy

 • a régóta elhúzódó intenzitásokat, fájdalmakat felold és könnyedséget élj meg a testeddel,
 • együttműködj a testeddel, és, hogy nagyobb testtudatosságod legyen,
 • jelen legyél a testeddel, és kommunikálj vele,
 • felold a bevett ítéleteket, zavaró beültetéseket, melyek megakadályoznak a változásban,
 • felfedezd az éberségedet a különböző energiákra,
 • a korlátokat teremtő dolgokat cseppfolyósítsd,
 • tudd, hogy mindent megtudsz, változtatni,

A workshopon egyszer kapsz, és egyszer adsz egy teljes kezelést, és megtanulod, hogyan futtathatod magadon, valamint, hogy hogyan kezelhetsz másokat is. A kezelések során energiákat indítunk be, amelyek hatással vannak sejtszinten és változást indíthatnak el. 

El Dorado legendája

Egy legenda szerint, egy Parime nevű tó partjain áll egy város, Manoa del Dorado, amelynek házait aranylemezek borítják, kövezete pedig drágakövekből áll, ide menekültek az inkák utódai, akik mindennap friss aranyporral hintették be testüket és színaranyból készült palotában laktak.

Ez a workshop neked szól amennyiben e misztikus energiával szeretnéd teremteni az életedet, ahelyett, hogy megelégednél azzal, ami van. Mi lenne, ha átölelnéd ezt az energiát és olyan élést és megélést teremtenél a testeddel és lényeddel, amit szeretnél, valamint olyan változást teremtenél a bolygón, ami lehetséges, hogy fenntartható élet legyen a földön hosszú távon.

Ez az energia segíthet neked abban:

 • ha szeretnéd visszavenni az uralmadat a saját életed felett,
 • ha szeretnéd megszüntetni a testedbe zárt ítéleteket, amelyek merevséget hoznak létre,
 • hogy a testedbe zárt fájdalmakat felold, és elengedd, így a kiváltó ok megszűnik,
 • hogy növeld a befogadásod,
 • hogy kilépj abból a vélelmezésből, hogy csak ennyi adatott,
 • hogy korlátok és falak nélkül teremtsd az életed,
 • hogy a könnyedség tere jelen legyen a mindennapjaidban,

A befogadás az az, hogy legyél hajlandó soha nem feltenni a korlátaidat, a falaidat, és eljuss egy olyan helyre ahol hajlandó vagy mindent befogadni. Az egyik dolog, amit nem vagy hajlandó befogadni ítélkezés nélkül az te magad vagy. Az egyetlen dolog, ami közted és a kapacitásod között áll, hogy befogadj bármit az az ítélkezésed. Bármi amiről, eldöntötted, hogy helyes, helytelen, ezek nézőpontok amik visszatartanak attól, hogy megkapd a végtelen befogadást.

Ennek a csodálatos lágy, könnyed és mégis erőteljes energiának a lényege, az hogy kikulcsoljon minden merevséget, beszilárdítást a testedben, és az életedben, ahol a korlátozásokat teremted a bőség helyett az életed minden területén.

A workshop három órás, ahol egyszer kapsz, egyszer adsz kezelést, és megtanulod, hogyan kezelhetsz másokat is.

Te vagy a tested teremtője, mit szeretnél változtatni, választani? Mennyi bőséget invitálhatnál az életed minden területére ezzel a csodálatos erőteljes energia választásával? Milyen lenne, ha fürdőznél ebben az energiában? Mennyi kényelmetlen intenzitás szabadulna fel a valóságodban?

A korlátlan energia, korlátlan vagyon, és a korlátlan lehetőségek beindítása, aktiválása

Ez az workshop megmutatja neked azt, hogy nem számít az, hogy honnan jössz, nem számít az, hogy hol tartasz most, nem számít az, hogy mennyire korlátozottak a lehetőségeid, hiszen 


Te vagy a teremtésed forrása és bármikor választhatsz mást. Bárhol is tartasz most, tudd, hogy a korlátlan bőség, a korlátlan lehetőség Neked is elérhető. Az Univerzum bőséges, ezért csak a korlátlan lehetőségek beindítása kell ahhoz, hogy aktualizálj mindent amit csak szeretnél.

Amivel megállítod magad ennek, végtelen bőségnek a végtelen lehetőségnek a megjelenésében az a nézőpontod, hogy csak limitált a befogadásod. Minden egyes nézőpontod, ítéleted Önmagadról, és arról, hogy másoknak lehetséges, de neked nem, az amivel korlátozod a lehetőségek áramlását az életed minden területén. 


Az, hogy nem tartasz ott, ahol szeretnél, az csupán azért van, mert nem tudod befogadni. Bármi, amiről eldöntötted, hogy helyes, helytelen, ezek nézőpontok amik visszatartanak attól, hogy megkapd a végtelen befogadást.

Milyen lenne, ha ezzel az energiával feloldanád az összes korlátozottságot, és rákapcsolnál a végtelen lehetőségekre, amelyek az egész eddigi valóságodat felülírják?

Mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy mostantól a korlátlanság teréből működj?

Ez a worshop segít neked abban:

 • hogy feloldódjanak a nézőpontjaid, ítéleteid, amiket a testedbe raktároztál el,
 • hogy a mindennapi valóságod része legyen a korlátlanság mindennel és mindenkivel,
 • hogy abbahagyd az önbántalmazást, hogy csak ennyire vagy képes,
 • hogy elismerd, hogy a korlátlan bőség és lehetőség a rendelkezésedre áll,
 • hogy kilépj a bántalmazásból, melynek megengedted, hogy elértéktelenítsen,
 • hogy ne áldozatként tekints az életedre, hanem megéld azt a teljes valójában, végtelen bőségben, végtelen lehetőségekkel,

A workshop három órás, ahol egyszer kapsz, egyszer adsz kezelést, és megtanulod, hogyan kezelhetsz másokat is.

Az öregedés és korosodás visszafordítása minden elemének és a folyamatos meghatározatlan életbe növekedés megteremtésének bioenergetikai aktualizálása

A testednek megvan saját ajándéka és képessége, amit ha elismersz, lehetővé teszi neked, hogy egy teljesen más kapcsolatot élj meg vele, mint eddig bármikor. 

A tested pontosan úgy néz ki, mint az ítélkezéseid felette, amiket rávetítesz nap, mint nap. Amikor elkezded megváltoztatni a testedhez való viszonyodat, elkezded megváltoztatni a viszonyodat minden máshoz az életedben.

Hány fix nézőpontod van az életeddel, éléseddel, létezéseddel kapcsolatosan, ami megteremti az öregedéshez való ragaszkodásodat, amin ítélkezhetsz? 

Hány fix hitrendszerből működsz, ami megteremti az összes kényelmetlen helyzetet az életedben a koroddal kapcsolatosan, amit imádsz gyűlölni? Hány fix nézőpontod van, amivel megteremted azt ami/aki, nem te vagy?

Hány döntésed, ítéleted, kikövetkeztetésed van a korodról, amivel megteremted azt az életet, amelyben nem vagy boldog? Hány döntésed, ítéleted, kikövetkeztetésed van, amivel védelmezed a korod, vagy védekezel a korod ellen, amit választasz? 

Mi az értéke számodra annak, hogy folyamatosan ahhoz ragaszkodsz, amitől szeretnél megszabadulni? Milyen energia, térűr, tudatosság és választás lehetsz te és a tested, hogy az az örök kortalan legyél, aki valójában vagy?

Mi van, ha az öregedés, amit igaznak definiálsz, csupán csak egy fix nézőpont?

Ez a tápláló energia segít neked abban:

 • hogy megszüntesd az öregedésről bevett hitrendszereket,
 • hogy felold a testedbe zárt ítéleteket, melyekkel megteremted az öregedés jeleit,
 • hogy olyan testben létezz amilyenben mindig is szerettél volna,
 • hogy a korodtól függetlenül teremtsd az életedet, és az üzletedet,
 • hogy felszámold az öregedéstől való félelmedet,
 • hogy elismerd, hogy te teremtetted a tested olyannak amilyen most, és ezen változtathatsz

Milyen energia, térűr, tudatosság és választás lehetsz te és a tested, hogy az örökkévaló fiatalság legyél minden területén az életednek?

Ezen a csodás energia felfedezésen egyszer ajándékozol, és egyszer fogadsz kezelést, és a későbbiekben futtathatod magadon vagy akár másokon is.