Rólam

Mi az a választás, amit ha meghozol megváltoztatja az egész valóságodat?

A nézőpontod teremti a valóságodat, és nem fordítva. Minden választásoddal teremtesz. A választás nem helyes vagy helytelen hanem maga a teremtés. Te vagy a teremtéseid forrása és nem a környezeted. Minden választásod kinyitja az ajtókat a lehetőségek felé. Minden lehetőség és választás egy sor lehetőséget teremt.

Kopre Melinda

Facilitátorként és Coachként a fő küldetésemnek azt tartom, hogy támogassalak a kreativitásod a képességeid kibontakoztatásában, erőforrásaid tudatos használatában valamint abban, hogy tisztábban lásd saját értékeidet az aktuális élethelyzeted vonatkozásában. Célom, hogy segítséget nyújtsak neked azon mások által bevett gondolkodási/nézőpontbeli és viselkedési formáid átformálásában, melyek megváltoztatásával jelentős javulás érhető el mind a magánéleti mind a munkahelyi életminőséged területén.

Több évtizede foglalkozom az emberi psziché összetettségével és működésével, valamint mindig is késztetést éreztem arra, hogy ezen az olykor megfoghatatlan, ugyanakkor mindent mozgató határvonalon segítséget nyújtsak az éppen támogatásra szorulók számára. Az évek folyamán, a barátaim, kollégáim és a hozzám közelálló emberek kerestek meg problémáikkal, majd egyre többen közeledtek hozzám különböző jellegű és témájú feladatok/helyzetek megoldása érdekében. A hozzájárulásom valamint a visszajelzések arra ösztönöztek, hogy bővítsem ez irányú tevékenységem körét, hogy minél több embernek tudjak segítséget nyújtani. Erre tekintettel a már meglévő tanfolyamok, végzettségeim, a több éves önismereti és önfejlesztési gyakorlatom, olvasmányaim, valamint élettapasztalatomhoz további eszközöket és módszertanokat sajátítottam el, melynek során akkreditált life coach, mediátor, Access Bars® Facilitátor, Access Facelift® Facilitátor, és Access Testfacilitátor® képesítést szereztem.

Mindig tudtam, hogy más vagyok, másként működöm, mint a környezetem, de ennek az érzésnek nem volt meg a fogalma, amit ma már tudok és éberségnek hívják. Szeretem a harmóniát, a csendet, szeretem megfigyelni az embereket és nagyon hamar megtudom állapítani ki mit, érez, milyenek a személyiség vonásai, milyen álcaruhát használ és milyen hátsó szándékból működik.

Minden ember más, minden élethelyzet más, így a megoldások és az erőforrások is különbözőek. Nagyon sok alternatív módszert megtanultam az évek során, de ami igazából előrelépést hozott az életemben az a kérdezéstechnika. A Coaching és azAccess Consciousness®eszköztárában rengeteg kérdést van, és amikor először találkozol vele, nem is igazán érted, hogy ez mire jó miként és hogyan működik.A kérdések használatával mindig teret nyitsz a változásra. Tehát nem rögzítesz, és szilárdítasz, hanem az éberséged által több lehetőséget veszel észre az életedben. Az Univerzum pedig megmutatja, hogy hogyan fog ez a változás megtörténni, és mindig, úgy ahogy a legkönnyebb számodra. Amennyiben folyamatosan kérdésekben élsz, az Univerzum hozzásegít ahhoz, megvalósuljon, létrejöjjön az, amit szeretnél az életedben.

A vágyaidat csakis te ismerheted, azok a tieid, és jogod van hozzájuk! Nem fogom megmondani, mi számodra a helyes/helytelen irány, mit tegyél, vagy ne tegyél, de hozzájárulás leszek, hogy mindaz a tudás, ami megvan benned felszínre jöjjön.

Tudom, hogy soha nincs késő a változtatáshoz! Tudom, hogy benned is ott van az erő, a tudás, a kreativitás, amivel elérheted az álmaidat, és megtalálhatod a helyed ebben a valóságban is és ezen a valóságon túl is. Ehhez semmi másra nincs szükséged csakis arra, hogy válassz mást, mint eddig.

Megtisztelő számomra, ha hozzájárulás lehetek neked, hogy a magánéleti vagy szakmai elakadásaidban előbbre juss, megtaláld az intimitást önmagaddal és a környezeteddel valamint könnyedén, örömmel és ragyogva éld a mindennapjaidat.