en

A tudatosság magába foglal mindent és nem ítél meg semmit

A tested és a lényed megújulása

Foglalás

E-mail: koprem@t-online.hu
Telefon: +36 20/983-3254 

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig: 18:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 08:00 - 20:00

A tudatosságról

A tudatosság egy olyan vallásmentes formális és informális gyakorlás, amikor a figyelmedet ítélkezés mentesen (tehát anélkül, hogy meg akarnád változtatni, vagy nézőpontjaid alapján hasonlítani) a jelen pillanatra és az adott szituációra irányítod. A tudatosság állapotában az érzéseket/érzeteket, gondolatokat anélkül vizsgálod, hogy azok elvinnének a nézőpontgyártás, a kivetítés és az ítélkezés felé. Olyannak fogadod el őket, amilyenek és nem olyanná akarod őket tenni, ahogyan neked tetszenének.

Kabat-Zinn szerint: "A tudatos jelenlét a figyelem gyakorlásának specifikus módja, a jelen pillanatra vonatkozó tudatosság, amely lehetőleg teljesen mentes a reaktivitástól és az ítélkezéstől, valamint annyira nyitott az adott élményre, amennyire csak lehetséges"

A tudatosság segít abban, hogy

 • mindig a jelen pillanatban legyél,
 • a jelen pillanatból válassz,
 • ne a gondolataid rabjaként élj,
 • ne robot-pilóta üzemmódban létezz,
 • ne mások nézőpontjainak, berögződéseinek, kivetítéseinek, kitalálmányozásainak akarj megfelelni, hanem csakis saját magadnak,
 • növeld az asszertív kommunikáció mértékét,
 • stressz nélkül éld a napjaid minden pillanatát,
 • a kapcsolataidat megéld teljes valójában,
 • trauma-drámák nélkül éld a napjaidat,
 • a múlttól és jelentől elszakadva, csakis az adott pillanatból teremts,
 • olyan élményekben legyen részed ami eddig csak egy vágyálom volt számodra.
 • mindent amit lehetetlennek gondoltál, abból lehetőséget teremts,
 • minden 10 másodpercben mást válasz.

Amikor az elméd folyamatosan elkóborol, a múltba és a jövőbe a felhalmozott feladatok, tervek megvalósítása érdekében, valamint képzelődésbe menekülsz a vágyak, álmodozások terébe az robot-pilóta üzemmód és nem tudatosság.

Ekkor elveszíted a tudatossággal, és ezáltal önmagaddal is a kapcsolatot amennyiben az emlékeiddel, a jövőd megtervezésével, a folyamatos problémagyártásaidra koncentrálsz. Tudd, hogy az életed "most" zajlik, mindig ott és akkor ahol vagy, csak itt tudsz létezni, érezni, szeretni, teremteni, növekedni, fejlődni és amennyiben elmulasztod a jelen pillanatot, az olyan, mintha életed örömeitől fosztanád meg önmagad.

Tévesen feltételezed azt, hogy a tudatosság stresszes gyakorlat. A tudatosság hiánya, az ítéletek valamint nézőpontok gyártása okozza a stresszt az életedben, és persze ehhez még társul a folyamatos aggódás, hogy az általad kreált valamint a valós problémáidat nem tudod megoldani. (itt megjegyezném, hogy az emberek 70%-nak minden megoldásra van egy problémájuk, hiszen abból a térből működnek, hogy mit hogyan nem lehet megoldani).

A tudatosság magába foglal mindent, amelynek során ténylegesen figyelsz az új ingerekre, ez által visszazökkensz a jelen pillanatba, és fogékonyabbá válsz az adott környezetre. Amennyiben a tudatosságot választod, számos előnyben részesülhetsz, ezalatt értem azt, hogy kreatívabb leszel, könnyebben összpontosítod a figyelmedet, észreveszed a kínálkozó lehetőségeket, éberebbé válsz a veszélyhelyzetekre, így könnyebben elkerülöd őket, és végül az ítélkezés mentesség teréből történő működéseddel harmonikusabb kapcsolatokat alakítasz ki embertársaiddal.

Azt tudnod kell, hogy a tudatosság nem mindig kényelmes, gyakorlása közben találkozni fogsz olyan érzésekkel/érzelmekkel, amelyek kellemetlenek, esetleg még kínosak is lehetnek számodra. Amennyiben használod az éberséged, és az ítélkezés mentesség teréből működsz, lehetőséged nyílik, hogy olyannak lásd magad amilyen valójában vagy.

Ha megtanulod, tudatosítani a különböző érzelmi minőségeket, amelyeket a napjaid folyamán átélsz, akkor közelebb kerülsz önmagadhoz. Nemcsak átfutsz/átrohansz az életeden, hanem rájössz, hogy mitől leszel ingerült, mi vált ki belőled elégedettséget, így jobban odafigyelsz arra, hogy hogyan reagálj különböző helyzetekben. Megtanulod a működésedet, hogy valójában milyen is vagy különböző szituációkban.

Ahhoz, hogy olyat teremts, ami valójában működik neked, túl kell lépned ennek a valóságnak az életről alkotott nézetein, ítéletein. 

Mi is az Access Consciousness®? 

Az Access Consciousness® eszközök és technikai módszerek tárháza. Valószínű, hogy a legfurcsább, legvadabb, legbolondosabb dolgok, amivel valaha is találkoztál, de működnek. Az Access® egy módja annak, hogy hozzáférést nyújtson önmagadhoz, - túl azon az éneden akinek eddig szemlélted magad - és megváltoztass bármit az életedben, amit valaha megakartál változtatni.

A tudatosság az a hely ahol minden működik, semmi nem nehéz, minden könnyű, minden varázsütésszerűen a helyére pattan. Tudatosságot teremtesz minden választásoddal. Amikor olyan választást hozol, meg amiben minden könnyed, akkor minden jobbá válik neked is és majdnem mindenkinek a környezetedben.

Vannak eszközei, vannak technikái, különböző furcsaságok, amikkel a világot látja, amiket arra találtak ki, hogy a térűr érzetét teremtsék az életedben, az öröm érzetét és az élet akarásának érzetét. Mikor volt utoljára olyan, hogy az élet izgatottságával ébredtél, mint egy kis gyerek? Ezt adja neked az Access®. Erről szól. Az Access® célja az, hogy megerősítsen mindenkit a saját tudásában. Az egész életedben mindig is tudtál bizonyos dolgokat és valószínű ellene mentél ezeknek a tudásoknak és egy kupac kakiban találtad magad emiatt. De a valóság az, hogy tudtad. Ha tényleg tudni szeretnéd, hogy mit vagy képes tudni, nézz vissza az életedbe, és láss meg minden helyet, ahol ellene mentél annak, amitől tudtad, hogy egy bizonyos módon alakul majd, és mégis ellene mentél. És pontosan úgy alakultak a dolgok, ahogyan te gondoltad. Ezek voltak a tudatosság pillanatai. Válaszd ezt minden nap minden pillanatában és más valóságod lesz.

Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól ami, működik neked, az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyedebbként, és bulisabbként teremtsd meg.

Mióta próbálod ezt a valóságot önmagadhoz igazítani? Mi van ha ez a valóság ekkora, és a te valóságod hatalmas? Masszív, benne van a teljes Univerzum. Belefáradtál, hogy ezt a valóságot a sajátodhoz próbáld igazítani? Mi van, ha ezt a valóságot az előnyödre használod? És mi a te valóságod? Mit szeretnél, hogyan nézzen ki az életed?

Mi lenne, ha képes lennél teljesen más perspektívából teremteni az életed? Mi van, ha nem mindenki más ítélkezéseiből, kell tenned amit tenned kellene, vagy létezned ahogy létezned kellene? Mi van, ha valójában létezhetsz onnan, ahonnan szeretnéd az életedet, élésedet valóságodat teremteni, és nem törődsz azzal, amit mindenki más gondol erről?

Az Access® -nek nincsenek válaszai, csak kérdésekből áll, hogy rávezessenek arra, ami működni fog neked. Milyen válaszaid vannak, milyen tudásod van.

Az egyik dolog, amit szeretek az Access® -ben, hogy nem kell csatlakoznod hozzá. Nincs dogmája. Nem fogja azt mondani neked, hogy hidd ezt vagy hidd azt. Eljuttat abba a térűrbe, ahol mindennek a kérdésévé válsz. Ez hatalmas szabadságot teremt, ahhoz, hogy meglásd, hogy nem kell senki más nézőpontját felvenned. Nem kellett kulturális vagy vallási nézőpontot felvenned. Feltehetsz egy kérdést és ezzel visszatérhetsz, ahhoz a tudáshoz, ami számodra igaz, amit feladtál korábban. De te tudod, hogy mi igaz neked. Az Access Consciousness® megerősít mindannyiunkat abban, hogy tudjuk, amit tudunk. És hogy legyünk az a kérdés, és tudjuk, hogy mindenben van választásunk. És mi is hozzájárulások vagyunk.

Mi van, ha te vagy az a változás, amire ennek a világnak szüksége van?

Ha azok közé tartozol, akik egész életükben valami mást kerestek, ez azért van, mert a változás örömére vágysz. És valószínűleg azért is, mert igazából vágysz az élet kalandjára megint. És ami ilyenkor elkezdődik, amikor használsz egy rendkívül egyszerű eszközt, mint például a hogyan lehet még ettől is jobb? De ilyenkor, amikor csak elkezded ezeket a rendkívül egyszerű eszközöket használni, elkezded észrevenni, hogy a dolgok átalakulnak, megváltoznak. És amikor elkezded felismerni, hogy képes vagy ezeket a kis dolgokat megváltoztatni, elkezd nagyon izgalmas lenni, mert rájössz, hogy ha ezt megtudom változtatni, mi mást tudok még megváltoztatni? És valójában a változás, igazán örömteli tudd lenni. Lehetséges, hogy itt rejlik az élet napos oldala. Amikor megváltoztatod a dolgokat, amikről soha nem gondoltad, hogy képes leszel, és hirtelen mégis más lett.

Megváltoztatja a nézőpontodat arról is, hogy mi lehetséges. Kedvesebbé tesz másokat az életedben és kedvesebbé válsz önmagaddal is. Hajlandóbb leszel befogadni, hajlandó leszel boldog lenni.

Mi van, ha tényleg meg lehet bármit változtatni? Mi van, ha tudsz valamit, amit senki más ezen a bolygón? Mi van, ha nem is azt akarod, amit gondolsz, hanem annál valami sokkal nagyszerűbbet? Mi van, ha most van itt az idő, hogy válassz, mindent amiért idejöttél?

A választásaid azok, amik olyannak teremtik a valóságot, amilyen most.

Kínálat

Válassz a legnépszerűbb kezelések közül

Access Bars kezelés

15 000 Ft/óra

Access testkezelés


15 000 Ft/óra

Coaching/Facilitálás


15 000 Ft/óra

Szolgáltatás megrendelése