Workshop

Üzlet öröme

Workshop időpontja: 2023. július 19. 18.00-21.00

Ez a workshop Neked szól, amennyiben szeretnéd, hogy az életed, a munkád vagy az üzleted valami egészen mást teremtsen Neked és a bolygónak.

Üzlet vagy munka - bárhogy is nevezed - egy hatalmas hajtóerő az életünk kialakítása mögött.

Minden nap, amikor felkelsz, megvan a választásod arra, hogy te teremtsed az életedet vagy hagyjad, hogy ennek a valóságnak a rávetítései teremtsék azt.

Hogyan teremts tudatos kapcsolatot a pénzzel, ami könnyed és örömteli? Milyen nézőpontod van a pénzről, és mennyire ejtett túszul téged a nézőpontod? A nézőpontod teremti a valóságodat és nem a valóságod a nézőpontodat. Ha tehát az a nézőpontod, hogy a pénz nem vidám, nem könnyed, és nem könnyű, akkor mit gondolsz mennyi pénz fog az utadba kerülni? Mert a pénz valójában az örömet követi. Ha a tudatosság partiján akarsz résztvevő lenni, ahol bírálatok nélkül van jelen minden, akkor mit gondolsz, vajon teljes megengedésben vagy-e a pénzzel, hogy feltűnjön az életedben és hozzájárulás legyen számodra?

Milyen nézőpontod van arról, hogy a munkakapcsolatodban fel kell adnod azt, aki vagy? 

Hajlandó lennél-e azt mondani, amit az emberek képesek meghallani? 

Milyen energia, térűr és tudatosság lehetsz, hogy érzékeld, tudd, és befogadd, amire valakinek szüksége van tőled? 

Nem kell kevesebbnek lenned önmagadnál, csak ébernek kell lenned arra, amit a másik kíván tőled. 

Mi lenne, ha az, aki vagy a teljes éberség lenne? 

Mi lenne, ha elengednél mindent, ahol más valóságát másolod és megkérdeznéd, mi működik nekem itt? 

Mit kellene teremtened egy munkahelyen/üzletben, hogy teljesen önmagad lehess? 

Az, hogy teljesen önmagad vagy nem jelenti azt, hogy egyszerre teljesen meg is kellene mutatkoznod.

"Az életed az üzleted, és az üzleted az életed." -Simone Milasas -Az üzlet öröme című könyve alapján

Nem kell üzleti diplomával rendelkezned, mert megvan a képességed arra, hogy üzletet teremts. Nem kell mindent tudnod az üzletben, és nem is kell egyedül csinálnod.

Képesnek kell lenned kérdéseket feltenni, hajlandónak kell lenned mindent elveszíteni és arra, hogy mindig mást válassz.

Mi lenne, ha reggel felkelsz, és azt mondod, hogy nekem van a legcsodálatosabb üzletem a világon?

Mi van, ha hozol egy választást, és megköveteled, hogy felbukkanjanak dolgok? Mi van, hogyha kérsz pénzt és megköveteled a változást?

Kit vagy mit adhatsz hozzá az üzletedhez?

Hányszor fordult elő veled, hogy azt csináltad az üzletben, amit mások mondtak, ahelyett, hogy követted volna, amit tudsz?

Hányszor veszed be más emberek valóságát ahelyett, hogy ránéznél, hogy neked mi működik? 

Ha a saját tudásod alapján választanád az üzletedet, akkor mit választanál, és mit teremtenél?

Ezen a workshopon ránézünk:

 • az eddigi működésedre, a munkáddal és üzleteddel és mi más lehetséges?
 • a kérdések használatára,
 • a lehetetlennek vélt dolgok megteremtésére,
 • a kikövetkeztetéseidre, amelyekkel akadályozod a teremtéseidet,
 • a pénzáramlásod beindítására,
 • arra, hogy önmagadért válassz,
 • megtanulod az energiahúzást, és kiterjesztheted az üzletedre,

Milyen lenne, ha olyan módon teremtenéd az üzleted, ahogyan senki más?

Kapcsold be a boldogság fokozód

Workshop időpontja: 

Ki a te boldogságod forrása? -workshop

Mindenki a boldogságot keresi, sokaknak azonban halvány lila fogalmuk sincs arról, mit is jelent valójában. Hidd el nekem, boldogan élni pofon egyszerű.

Az első, amit megfigyeltem, az hogy általában, a múltban boldogok az emberek. A következő pedig az, hogy az életük a "ha-akkor" - ha lesz pénzem, akkor elutazom - körforgásában zajlik. 

Mikor azonban beteljesül az "akkor", és boldognak kéne lenniük, egy újabb "ha" keletkezik, és a játék folytatódik. Előbb - utóbb mindig eljön egy "ha" ami nem teljesül, vagy nem aszerint teljesül, ahogyan "elvárták" és ettől vesztesnek érzik magukat. Ekkor az is bekövetkezhet, hogy egyre lejjebb és lejjebb adják a boldogságra vonatkozó "elvárásaikat", és már annak is örülnek, ha eltudnak kerülni egy nagyobb szerencsétlenséget. 

Végül teljesen feladják a boldogság keresését, és közönyösségbe zuhannak, esetleg észreveszik, hogy még ebben a helyzetben is előfordulhat remény.

A boldogság fogalmához töménytelen mennyiségű különböző jelentés kötődik - mindenki úgy értelmezi, ahogyan akarja. Annyi definíciója létezik ahány ember. Mindenki mást ért a boldogság alatt, mint a környezete, mégis mindenki a környezetében létező embereket figyeli, velük hasonlítja össze magát, és az ő életükhöz méri a saját boldogságát. 

A boldogság érzet lehet néhány röpke pillanat, és lehet tartós is, ha az érdekes nézőpontjaid száma meghaladja az ítéleteid - elvárásaid számát, valamint ha olyan életet élsz, amellyel elégedett vagy, és képes vagy hálával fogadni az összes történést az életedben, hiszen tudod, Te teremted őket.

Ne pazarol az idődet a boldogság keresésére, hiszen már most jelen van, bármelyik pillanatban megtalálhatod. Add át magad a boldog lét élményének és tapasztald meg a csodálatos és boldog pillanatokat.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mit jelent számodra a boldogság?
 • ki az elsődleges forrás az életedben?
 • elégedett vagy-e a jelenlegi életeddel?
 • olyan életet élsz, amelyben Te magad választasz?
 • van-e olyan életterület, amelyen változtatni szeretnél? ha igen, mi lenne az?
 • milyen kapcsolatokat ápolsz? vannak-e egyáltalán kapcsolataid, és boldog vagy-e bennük?
 • milyen lehetőségeid lehetnek a boldogságod számára, amit ha választasz, nagyobb életet, nagyobb valóságot teremt neked és nagyobb világot teremt mindannyiunk számára?

Amennyiben választod, hogy a mindennapjaidban megéld, a boldogságot négy eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Jobb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mi az, amit ma választhatnál, ami azonnal boldogságot hozna neked?

Mit teszel a személyes boldogságod érdekében? Választod is vagy, arra vársz, hogy egyszer majdcsak bekopogtat hozzád? A boldogságod csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Stresszoldás

Workshop időpontja: 

"A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent be tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megteremtesz az életben, amire vágysz - nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

Mi lenne, ha hajlandó lennél táplálni magadat, és gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kellene ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?" ~ Gary Douglas ~

Te vagy a forrása mindennek az életedben. Mindent, ami jó, rossz, vagy éppen csúf, te teremtettél a választásaiddal, valamint a hazugságokkal, amiket bevettél.

Amikor az elmédben vagy, hogy megpróbáld megoldani az élet "problémáit", akkor korlátozod azt, ami megjelenhet. Fogod az összes kreatív energiádat és megpróbálod belegondolkozni magad a lehetőségbe. Ez stresszt hoz létre a testedben, elkezded magad fáradtnak érezni és a tested leáll, ami gyakran depresszióhoz és más stresszel kapcsolatos tünethez vezet.

Mi lenne, ha lenne egy más módja annak, hogy kezeld a stresszt, amit a testedben érzékelsz? Ahelyett, hogy az összes potenciádat összehúzod, választhatod azt, hogy kiterjedsz. Ismerd el a lényed nagyságát, és ennek a valóságnak a problémái elkezdenek inkább egy kavicsnak tűnni az óceánban, mint egy sziklának a gyűszűdben.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mennyire korlátozod magad a problémák megoldásával?
 • mennyi problémát teremtesz, csakis azért mert unatkozol?
 • elégedett vagy-e a jelenlegi életeddel?
 • olyan életet élsz, amelyben Te magad választasz?
 • van-e olyan életterület, amelyen változtatni szeretnél? ha igen, mi lenne az?
 • milyen kapcsolatokat ápolsz? vannak-e egyáltalán kapcsolataid?
 • milyen lehetőségeid lehetnek, amit ha választanál, nagyobb életet, nagyobb valóságot teremt neked és nagyobb világot teremt mindannyiunk számára?

Tudd, hogy nem vagy annyira elcseszett, mint amennyire gondolod magadról, sokkal nagyobb kapacitásod van, mint amit hajlandó vagy elismerni.

Amennyiben választod, hogy a mindennapjaidban jelen legyél, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Jobb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mi az, amit ma választhatnál, ami azonnali változást hozna neked?

Mi lenne, ha a mai nap valami másnak a kezdete lehetne?

Mi lenne, ha az életed újra élvezetesebb lehetne? Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Intimitás a kapcsolataidban

Workshop időpontja:

A valódi intimitás az, ahogy egységben vagy, ahol minden létezik és semmi sem ítéltetik meg. A valódi intimitást mindenkivel megélheted, ha hajlandó vagy erre. A valódi intimitás nem a szexről szól. Ha hajlandó vagy intimitásban lenni önmagaddal, akkor bárki mással is megélheted, ahogyan az neked működik.

A valódi intimitásnak öt eleme van:

Tisztelet, bizalom, megengedés, sebezhetőség, és a hála

Intimitást úgy hozol létre, hogy intim kapcsolatot teremtesz saját magaddal azáltal, hogy sebezhető vagy, bízol magadban, megengedésben vagy magaddal, és nem ítélkezel magad felett, hogy tiszteletben tartod magad és hálás vagy magadért. Ez az öröm békéjének érzete és a béke öröme.

Ha nem ilyen viszonyban vagy önmagaddal, akkor megvagy-e önmagad számára TE, vagy mindig keresni fogsz egy 'térképet' azért, hogy be tudd bizonyítani, hogy létezel, vagy, hogy megtaláld önmagadat? Az intimitást nem fogod tudni megélni mással, ha nem tudod megélni saját magaddal. Ahhoz, hogy egységközösséget élhess meg valakivel, meg kell tudnod élni vele az intimitást. Soha nincs meg a tisztelet, a bizalom, a sebezhetőség, a megengedés és a nagyrabecsülés önmagaddal szemben. Mindig valaki másban keresed ezeket.

Ez a worshop arról szól, hogy kilépj önmagad megítéléséből, és abból a gondolatból, hogy nem vagy elég jó, ezáltal csak nem működő kapcsolatokat hozol létre. Arról szól, hogy intimitásban vagy, önmagad energiája vagy mindig mindenkivel, bármennyire is legyen kényelmetlen az.

Legtöbben a tökéletes kapcsolatot keresik, még akkor is, ha azt mondják, hogy nem. Sajnos nagyon kevés sikerünk van ezen a területen, anélkül, hogy ezt valaha elismernénk. Szeretném, ha ez megváltozna, mert megtud. Ha nem a tökéletes kapcsolatot keresnéd, hanem a azt ami neked működik, milyen csodákban lehetne részed?

Mennyire töltötted azzal az életedet, hogy a csodálatos kapcsolat után kutatsz? Mennyire működött ez neked jól? Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, neked sem működött valami jól; nem számít, hogy milyen keményen próbáltad. Tudtad, hogy az emberek 90%-a inkább benne ragad egy rossz kapcsolatban, csakis azért, hogy mindenképpen legyen valaki mellette?
Ha párkapcsolatot szeretnél, az mindenképpen legyen fenomenális!

Mi lenne, ha a párkapcsolatodnak többé már nem a kontrollról, féltékenységről, irigységről, helyességről, helytelenségről és mindenki máshoz való illeszkedésről kéne szólnia?

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mit jelent, a valódi intimitás önmagaddal, és a párkapcsolatodban,
 • bízz önmagadban, és a teremtő társadban
 • tiszteld önmagadat, és a teremtő társadat,
 • soha ne húzz fel falakat azzal, aki valójában vagy, és engedd meg a sebezhetőséget a társaddal,
 • megengedésben legyél akkor is, ha kényelmetlen tűnik,
 • használd minden nap a hála energiáját,

Intimitásban lenni önmagaddal: Kulcs a csodálatos párkapcsolathoz.

Ha ezek nincsenek meg önmagad számára, akkor nem lehet meg mások számára sem.

Az eszközök célja, hogy megadja számodra azt, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen. Hozzáférést adnak azokhoz a lehetőségekhez, amik léteznek, ha már nem ragasztod be magad, vagy hiszed el, hogy be vagy ragadva, megadva a választást, hogy befogadj és azt az életet teremtsd, amire vágysz. Ekkor az élet egy kalanddá változik! Megerősít abban, hogy tudd, hogy mi igaz - számodra. Te tudd. És minden választás mindig a tied.

Amennyiben választod, hogy intimitásban legyél a párkapcsolatodban, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Teremtőbb egyéb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mindez csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

A hála ereje a mindennapjaidban

Kérj és megadatik! Neked is!

Workshop időpontja:

Van egy csodálatos eszköz, ami a korodtól, bőrszínedtől, vallásodtól, bevételedtől, és hitrendszereidtől függetlenül működik, és mindenki számára elérhető, ha használja. Mégis, úgy tűnik, valójában csak kevesen ölelik magukhoz erejét."Kérj és megadatik."

Alapvetően így történik: ha kéred, az Univerzum mindent meg tud neked adni, amit csak kívánsz.

Kérted valaha igazán, amire vágytál? Tudod egyáltalán, hogy milyen lenne? Ha nem tűnik fel azonnal, amit akarsz, kérsz tovább vagy eldöntöd, hogy az neked biztosan nem is lehetséges?

Végtelen és gazdag univerzumban élünk, ami vágyakozik azután, hogy ajándékaival láthasson el minket. Mi lenne hát, ha használnád az univerzumot, és megkérnéd, hogy legyen számodra hozzájárulás? Megteheted! Azért, hogy belépj, az univerzum gazdagságába kérdezz és légy hajlandó befogadni a végtelen lehetőségeket - érkezzenek bárhonnan is.

Amikor azt kéred, hogy valami jelenjen meg, előfordul, hogy türelmesnek kell lenned és meg kell engedned az univerzumnak, hogy újrarendezze magát. Soha ne add fel és soha ne hátrálj meg - és folyamatosan kérdezz. Légy nyugodt afelől, hogyha követed az energiáját annak, amit szeretnél megteremteni és hajlandó vagy bármit befogadni, minden megjelenik.

Az Univerzumtól kérsz, magadtól megkövetelsz. Valahogy így: Univerzum megkaphatnám a ....? A megkövetelés: Kerül, amibe kerül, hajlandó vagyok bármit megtenni és bármi lenni, hogy ez aktualizálódjon.

Mi lenne, ha mindent meg tudnál változtatni olyan könnyedén, ahogyan egy kérdést teszel fel?
Mi lenne, ha azt kérnéd, hogy minden, amire csak vágysz, örömmel és könnyedén érkezzen az életedbe - és mindent, amit kezelned kell, szintén örömmel és könnyedséggel kezelj?Ha nem lenne senki, akinek magyarázkodnod kellene, vagy akinek választ kellene adnod, akkor mit választanál most? Mit kérnél?

Ez a worshop arról szól, hogy kérd a lehetetlen, kérj csak buliból, kérj most és ne hagyd abba. Hajlandónak kell lenned megtanulni kérni, hogy meglegyen mindened, amit szeretnél.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mi kell ahhoz, hogy megjelenjen, amit szeretnél az életedben,
 • ha kéred, akkor megadatik,
 • kérdésként létezéssel teremted,
 • ne légy türelmetlen,
 • nézőpontok, ítéletek és mások engedélye nélkül teremtsd,
 • használd minden nap a hála energiáját,

Hajlandó lennél-e éber lenni arra, amilyennek igazán szeretnéd az életedet? Hajlandó lennél-e túllépni a komfortzónádon, és elkezdeni gyarapodni ahelyett, hogy csak túlélsz?

Az eszközök célja, hogy megadja számodra azt, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen. Hozzáférést adnak azokhoz a lehetőségekhez, amik léteznek, ha már nem ragasztod be magad, vagy hiszed el, hogy be vagy ragadva, megadva a választást, hogy befogadj és azt az életet teremtsd, amire vágysz. Ekkor az élet egy kalanddá változik! Megerősít abban, hogy tudd, hogy mi igaz - számodra. Te tudd. És minden választás mindig a tied.

Amennyiben választod, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Teremtőbb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mindez csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Lépj be az önmagadként létezésbe

Workshop időpontja: 

A neked működő, hozzád méltó lét megteremtése - Válaszd önmagadat workshop

A mai napon meghozott választásaiddal és az ítéleteiddel elkezded létrehozni azt a jövőt, amiben nagy szerepe van az ítéleteidnek. Az ítélet nélküliség egyenlő egy ítéletmentes jövővel. Amikor az ítéletekkel társítod a választásaidat, akkor ítélet alapú jövővel találod szembe magad. Képes vagy ennek a szertefoszlatására. Minden választás teremt.

A legtöbbször csak annyit vagy képes választani és létrehozni, hogy következő eseményhez eljuss. Ez nem teremt bőséggel teli és lehetőséggel teli jövőt és valódi választásokat. Minden kérdés tudatossághoz vezet, ami több választási lehetőséget ad. Minden választás több lehetőséget teremt, ami még több kérdést teremt, hogy tudatossághoz jussunk, ami még több választási lehetőséget teremt, ami még több lehetőséget teremt, amik aztán elkezdenek összefonódni, hogy létrehozzák azt a jövőt, amiben megvan minden, amit szeretnél. Az egyetlen dolog, amit nem szabad megszilárdítanod, az az hogy milyennek képzeled el a jövődet.

Ha nem köteleződsz el a neked működő létezéshez, akkor minden, amit kérsz, csak nehézségek árán jelenhet meg. A világ egy másik hellyé válik számodra, amikor azt az életet éled, ami neked működik. A hozzád méltó élés, a lehetőségéhez és a választásokhoz való elköteleződés. A neked működő élethez való elköteleződés a jelenléthez való elköteleződés.

Mire vagy képes, amire senki más, amit még nem választottál?

Mi lehetsz, és mit tehetsz, hogy megváltoztass dolgokat?

Az egyetlen személy, akire számíthatsz te vagy, mert csak te tudod, mi igaz neked, mi az ami neked működik. Senki más nem tudja.

Ez a worshop arról szól, hogy kilépj önmagad megítéléséből, és abból a gondolatból, hogy bármilyen módon rossz vagy. Nem arról szól, hogy sikerre viszed önmagad, vagy, hogy valamit jobban csinálsz. Arról szól, hogy önmagadként létezel, önmagad energiája vagy mindig, bármi is legyen az.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mit jelent, amikor a létezéshez köteleződsz el?
 • elégedett vagy-e a jelenlegi életeddel?
 • olyan életet élsz, amelyben Te magad választasz?
 • mit jelent teremteni,
 • tudd, hogy mi az, ami neked megfelelő lét, és válaszd is az,
 • mit jelent a kérdés, választás, lehetőség, hozzájárulás,
 • milyen lehetőségeid lehetnek önmagad számára, amit ha választasz, nagyobb életet, nagyobb valóságot teremt neked és nagyobb világot teremt mindenki más számára?

Mi lenne, ha az életben minden úgy működne, ahogy az neked jó? Az alkalmazottja vagy-e a valóságnak, vagyis dolgoztat-e téged ez a valóság? Vagy munkáltatója vagy-e valóságnak, vagyis számodra dolgozik-e ez a valóság? Melyik szeretnél lenni?

Az eszközök célja, hogy megadja számodra azt, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen. Hozzáférést adnak azokhoz a lehetőségekhez, amik léteznek, ha már nem ragasztod be magad, vagy hiszed el, hogy be vagy ragadva, megadva a választást, hogy befogadj és azt az életet teremtsd, amire vágysz. Ekkor az élet egy kalanddá változik! Megerősít abban, hogy tudd, hogy mi igaz - számodra. Te tudd. És minden választás mindig a tied.

Amennyiben választod, a neked működő, hozzád méltó életet megteremts, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Jobb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mindez csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Intimitásban önmagaddal

Workshop időpontja:

A valódi intimitás az, ahogy egységben vagy, ahol minden létezik és semmi sem ítéltetik meg. A valódi intimitást mindenkivel megélheted, ha hajlandó vagy erre. A valódi intimitás nem a szexről szól. Ha hajlandó vagy intimitásban lenni önmagaddal, akkor bárki mással is megélheted, ahogyan az neked működik.

A valódi intimitásnak öt eleme van:

Tisztelet, bizalom, megengedés, sebezhetőség, és a hála

Intimitást úgy hozol létre, hogy intim kapcsolatot teremtesz saját magaddal azáltal, hogy sebezhető vagy, bízol magadban, megengedésben vagy magaddal, és nem ítélkezel magad felett, hogy tiszteletben tartod magad és hálás vagy magadért. Ez az öröm békéjének érzete és a béke öröme.

Ha nem ilyen viszonyban vagy önmagaddal, akkor megvagy-e önmagad számára TE, vagy mindig keresni fogsz egy 'térképet' azért, hogy be tudd bizonyítani, hogy létezel, vagy, hogy megtaláld önmagadat? Az intimitást nem fogod tudni megélni mással, ha nem tudod megélni saját magaddal. Ahhoz, hogy egységközösséget élhess meg valakivel, meg kell tudnod élni vele az intimitást. Soha nincs meg a tisztelet, a bizalom, a sebezhetőség, a megengedés és a nagyrabecsülés önmagaddal szemben. Mindig valaki másban keresed ezeket.

Ez a worshop arról szól, hogy kilépj önmagad megítéléséből, és abból a gondolatból, hogy nem vagy elég jó. Arról szól, hogy intimitásban vagy, önmagad energiája vagy mindig mindenkivel, bármennyire is legyen kényelmetlen az.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mit jelent, a valódi intimitás önmagaddal, és a kapcsolataidban,
 • bízz önmagadban,
 • tiszteld önmagadat,
 • soha ne húzz fel falakat azzal, aki valójában vagy,
 • megengedésben legyél akkor is ha kényelmetlen tűnik,
 • használd minden nap a hála energiáját,

Ha ezek nincsenek meg önmagad számára, akkor nem lehet meg mások számára sem.

Az eszközök célja, hogy megadja számodra azt, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen. Hozzáférést adnak azokhoz a lehetőségekhez, amik léteznek, ha már nem ragasztod be magad, vagy hiszed el, hogy be vagy ragadva, megadva a választást, hogy befogadj és azt az életet teremtsd, amire vágysz. Ekkor az élet egy kalanddá változik! Megerősít abban, hogy tudd, hogy mi igaz - számodra. Te tudd. És minden választás mindig a tied.

Amennyiben választod, hogy intimitásban legyél önmagaddal és az egész világgal, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Teremtőbb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mindez csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Pénzteremtés művészete

Workshop időpontja:

A pénzt és a pénz hiányát utalásként, okként és igazolásként használjuk arra, amik lehetünk, és nem lehetünk, és amit választhatunk, és nem választhatunk, a teremtő képességünk helyett.

Ahhoz, hogy pénzt teremthess, ezen a valóságon túl kell, hogy legyen valami, ami izgatottá tesz és, hogy ezt választod mielőtt megteremtetted volna rá a pénzt. Ami persze őrültség ebbe a valóságba, mert azt jelenti, hogy felelőtlen vagy és olyan dolgot választottál, amire nincs meg a pénzed.

Amikor hajlandó vagy bármi lenni, ami valójában vagy, akkor végtelenül kreatív forrásává válsz mindennek az életedben - beleértve a pénzt is. Mi van, ha a pénz nem az, amit bevettél, tanultál, vagy amit mondtak róla? Amikor hajlandó vagy jól szórakozni a pénzzel, eljön hozzád.

Mi lenne, ha hajlandó lennél kíváncsian, kérdésként létezve, befogadni a véletlenszerűt, a váratlan, a kiszámíthatatlant, az sokkal több pénzt hozhatna neked, mint amit bármikor is elképzeltél volna?

Ez a worshop arról szól, hogy válaszd a képességedet a pénzzel. A pénzként létezés az örömként létezés. Hajlandónak kell lenned tanulni a pénzről azért, hogy legyen pénzed.

Ezen a workshopon ránézünk arra, hogy

 • mi kell ahhoz, hogy megjelenjen a pénz is az életedben,
 • ha kéred, akkor megadatik,
 • kérdésként létezéssel teremted,
 • ne tedd jelentőségtelivé,
 • nézőpontok és ítéletek nélkül teremtsd meg a pénzt,
 • használd minden nap a hála energiáját,

Ha elengednéd a nézőpontjaidat a pénzről, ha nem lenne ítéleted a pénzről, akkor milyennek teremtenéd a pénzügyi valóságodat? Hajlandó lennél éber lenni arra, amilyennek igazán szeretnéd az életedet? Hajlandó lennél túllépni a komfortzónádon a pénzzel kapcsolatosan, és elkezdeni gyarapodni ahelyett, hogy csak túlélsz?

Az eszközök célja, hogy megadja számodra azt, hogy képes legyél magadon segíteni és változtatni bármin, ami nem működik az életedben. Azért, hogy egy másik életed és egy másik valóságod legyen. Hozzáférést adnak azokhoz a lehetőségekhez, amik léteznek, ha már nem ragasztod be magad, vagy hiszed el, hogy be vagy ragadva, megadva a választást, hogy befogadj és azt az életet teremtsd, amire vágysz. Ekkor az élet egy kalanddá változik! Megerősít abban, hogy tudd, hogy mi igaz - számodra. Te tudd. És minden választás mindig a tied.

Amennyiben választod, hogy legyen pénzed és birtokold is, több eszközt kapsz a kezedbe, amelyeket ha használsz, elindul a változás az életed minden területén. Teremtőbb kapcsolatok, boldogabb test, több öröm, pénz és még sok más következik!

Mindez csakis azon múlik, hogy hajlandó vagy-e választani. Minden pillanatban meghozhatod a választást, most ebben a pillanatban is. Új életet kezdhetsz, új tartalmakkal.

Sedona elengedés

A Sedona-módszer elengedésre tanít

Workshop időpontja:

Legtöbbször azzal okozunk csalódást, boldogtalanságot és félreértéseket, hogy foggal-körömmel ragaszkodunk korlátozó gondolatainkhoz és érzéseinkhez.

Bizony előfordul, hogy a gondolatok, az érzések és a viselkedés megszokott iránya hatalmas erővel fogja vissza az embert. Olyan, mintha egy gumiövvel a derekunkon igyekeznénk előrerugaszkodni. Hiába kerülünk közel ahhoz, amit szeretnénk az életünkbe vonzani, a régi reakciók olyan erősen fognak vissza, hogy visszahúznak az idejétmúlt minták közé.

Ezek a megrögzött minták rengeteg energiát rabolnak el tőlünk. Minden negatív minta, amit megtartunk a múltból, megfoszt attól az energiától, amelynek segítségével megteremthetnénk mindazt, amire csak kedvünk szottyan.

Íme, egy gondolat a gondolkodásról, amelyen érdemes eltöprengeni. Ha igaz az, hogy naponta több mint ötvenezer gondolat suhan át az elménken, az túl sok ahhoz, hogy mindet kordában tartsuk, és egytől egyig pozitív legyen. Ha bal lábbal kelünk fel, rosszkedvünk egész napunkat és valamennyi aznapi gondolatunkat beárnyékolja. Hatásosabb ezért, ha az érzelmeinken uralkodunk, mint ha a gondolatainkat próbálnánk megzabolázni.

Hogyan használhatjuk tehát a vonzás törvényét a kívánt eredmény elérése érdekében?Nos, mi a ragaszkodás ellentéte? Mi más volna, mint az elengedés! Mindkettő az élet természetes velejárója. Ez az alapelv a Sedona-módszer kiindulópontja. Bárki is olvassa ezeket a sorokat, a nyakamat rá, hogy gyakran megtapasztalta az elengedést, anélkül hogy tudatában lett volna… vagy valaha is hallott volna a módszerről.

Velünk született képességünk az elengedésre a legtöbb ember esetében jószerivel odaveszett, noha kisgyerekként öntudatlanul éltünk vele. Szüleink, tanáraink és a társadalom egésze tett róla, hogy felnőtté válásunk közben megfeledkezzünk róla.

Az elengedés tehát velünk született képesség, amelynek neveltetésünk ellentmond. A legnagyobb fennakadást az okozza, hogy azt sem tudjuk, mikor célszerű elengedni valamit, és mikor érdemes ragaszkodni hozzá. A többség tévedésből tart ki valami mellett, méghozzá nem ritkán a saját rovására.

Aki elengedi a negatív mintákat, a felszabaduló energiát arra, érdemes célokra és törekvésekre fordíthatja. Ne feledd: akkor tudod megteremteni azt, amire vágysz, ha máris a magadénak érzed, és nem csupán álmodozol róla. A Sedona-módszernél nincs hatásosabb, ha meg akarsz szabadulni negatív érzéseidtől, és át szeretnéd érezni, milyen az, amikor teljesülnek a kívánságaid. Mi a helyzet azonban a tudattalan gondolatokkal és érzésekkel?

Nos, miközben folyamatosan temérdek gondolatot és érzést teremtünk mindennel kapcsolatban, a legtöbb gondolatunk megmarad a tudattalan birodalmában. Valójában cselekedeteink 94–96 százalékára tudattalan gondolatok és érzések ösztönöznek, amelyek fölött nincs hatalmunk. A jó hír az, hogy amikor a Sedona-módszer segítségével elengedjük a tudatos érzéseket, egyszersmind a tudattalan is kiürül, és mi visszavehetjük az irányítást.

Miután megszabadulunk gondolatainktól és érzéseinktől, a negatív töltés is elenyészik, mi pedig megnyílunk az öröm, a béke, a boldogság, a jólét és a szeretet természetes érzései előtt. Elengedhetünk tehát mindent, ami negatív, és felszínre segíthetjük a lényünk mélyén munkáló jót. Ez drámai gyorsasággal alakítja át a céljainkra és álmainkra vonatkozó gondolatok és érzések összességét, és átütő erővel juttatja érvényre életünkben a vonzás törvényét.

Nem a pénz a probléma, hanem Te

A pénz soha nem megoldás, mert soha nem a pénzzel van a gond.

Workshop időpontja: 

A befogadás a probléma és te vagy a megoldás.

Az igazi pénzügyi probléma az, hogy nem vagy hajlandó befogadni saját magadat az életedben. A legnagyobb dolog, amit nem vagy hajlandó befogadni az az, hogy mennyire hihetetlenül nagyszerű vagy valójában. Nem a pénz a probléma és nem a pénz a megoldás. 

A befogadás a probléma, és te vagy a megoldás. Amikor elkezded befogadni a nagyszerűségét annak, aki valójában vagy, az életedben minden elkezd megváltozni - beleértve a pénzügyeidet is.

Ha hajlandó vagy befogadni a nagyszerűségedet, és megengeded, hogy a világ lássa a nagyszerűséged, a világ megajándékoz azzal, amit igazán megérdemelsz. A hajlandóság, hogy másképpen érzékeld és fogadd be magad, a kezdete annak, hogy megteremtsd az életed valódi vágyait. Ez az a hely ahol kezdened kell. 

Ha a pénz nem számítana, mit választanál?

A legtöbben az alapján választunk, amiről azt gondoljuk, hogy szükségünk van rá és nem lehet a miénk. Ha felteszed magadnak a kérdést, hogyha a pénz nem számítana, mit választanék? akkor többé nem a pénz lesz a választásod alapja.