Mit lenne mókás teremtened ma?

2020.07.26

A választás teremt. a nem választás is választás! Mindig, amikor választasz, valamit teremtesz. Nincs jó és rossz választás, csak választás van! Mindenhol ahol visszamész a múltba egy bizonyos szituáció miatt, és megnézed, hogy mit kellett volna választanod akkor, mi a rossz benne, mi lett volna a helyesebb, megállítod magad a teremtésben. Csak nézz rá, oké, ez volt akkor a helyzet, és milyen más választásaim lehetnek a jövőben?

Nem kell semmit rosszá tenned ott a múltban, ne gondolj rá, lehet, hogy legközelebb fel kell majd tenned egy másik kérdést, - ez egy választás volt akkor, de bármikor hozhatsz egy másikat.

Ha valami nem változik meg, - tehát a múltbeli választás miatt, megállítottad magad - akkor bármikor megkérdezheted, hogy mi az az információ, ami itt hiányzik, vagy mi az a hazugság, ami itt megmutatkozik? Lehet, hogy nem tudod megváltoztatni, mert eleve egy hazugság volt az egész, és semmi köze nem volt hozzád. Milyen hazugságot, kinek a hazugságát, és hány hazugságot használsz itt, amivel megállítod magad a teremtésben, amit választasz? Mik azok a lehetőségek itt, amire éber vagy, amiket nem ismersz el?

Mindenhol ahol leálltál a teremtéseddel, ez a szituáció alapján és referenciává tetted ezeket, hajlandó lennél-e eltörölni és nem teremtetté tenni most? Ha nem emlékeznél semmire ebből a történetből, akkor mi lenne ma a választásod? Mit lenne mókás teremtened ma?