Mi lenne, ha a szeptember lenne az új január?

2020.07.26

A választásod mindig az első része a teremtésnek. Mi lenne, ha a szeptember lenne az új január? Milyen választásokat hozhatnál meg most, az éved teremtésével kapcsolatban, milyen jövőt szeretnél látni, és birtokolni 10 év múlva? Mi az energiája annak az életnek, amit szeretnél? Vedd az életednek 10 év múlva az energiáját, és most az elkövetkező 3-5 évet, és teremtsd azt. Ismered az energiát, ne gondolj arra, hogy hogyan teremted meg csak vedd az energiáját ennek, milyen energia, térűr és tudatosság kell ahhoz tőled, hogy megteremtsd ezt, és akkor követheted ezt az energiát a napodon keresztül, az éveken keresztül, mindent, ami ezt nem engedi, azt pusztítsd el és tedd nem teremtetté.

Ne képekkel tedd magad elé, amit szeretnél, mert minden más, ami megjelenik, azt nem fogod észrevenni, hiszen annyira fókuszálsz arra, amit gondolsz, mi az, amit szeretnél? Mi egyéb lehetséges, mi egyéb lehetséges, mi egyéb lehetséges?Mi az, amit még meg sem fontoltál, amit, hogyha megfontolnál, akkor valami teljesen más dolgot hozna létre? 

Milyen választásokat hozhatsz ma, ami egy másik jövőt hozna létre?

Ha azt mondod, hogy jobb életet szeretnél az egy ítélkezés, olyan mintha azt mondanád, hogy "most nem jó", - akkor az ítélkezésből jön a kérésed. Ne ítélkezésből akard ezt csinálni, hanem mond azt, hogy oké, ez van most és valami másra vágyok vagy többre, könnyebbre, örömtelibbre, nagyszerűbbre, és mi kellene ahhoz, hogy ez aktualizálódjon, és mi egyéb lehetséges itt? Mindenhol ahol megítéled magadat, az életedet, az üzletedet, a testedet, a kapcsolataidat, a pénzügyeidet, azt most elpusztítanád, és nem teremtetté tennéd? Mi van, ha semmi sem rossz az életeddel kapcsolatban, azzal, hogy amilyen most az életed?Követted azt, amit tudtál és soha nem adtad fel.

Tehát a választás teremt, és soha nincs olyan, hogy rossz választás. Soha, soha! Lehet, hogy azt fogod észrevenni egyszer, hogy nem olyan jól működött egy választás, mint hitted, de mindig hozhatsz új választást. A legtöbb ember inkább rosszá teszi magát, az összes ilyen választott dologgal, ami nem működött. Ne tedd, a lényeg, hogy választottál! Mi kéne ahhoz, hogy az összes, ilyen szituációt ahol nyakon csíped magad, hogy rosszá teszed magad, elismernéd, hogy te annyira jelen vagy, hogy ezt meglátod? És mindent, amit ezzel kapcsolatosan nem ismertél el elpusztítanád, és nem teremtetté tennéd-e?

Most van itt az idő, hogy nagyszerűbb életet teremts és egy olyan valóságot, amiben érdemes játszani? Mi van, ha az egyetlen dolog, ami megállít téged, hogy mindent megváltoztass most, az annak a hiedelme, hogy erre nem vagy képes? Mire vagy képes, amiről nem akarod tudni, hogy képes vagy rá? Minden, ami ez, és amit ez felhozott, azt hajlandó lennél-e elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Mi van, ha a változás, amire vágysz, már most elérhető, ha hajlandó vagy befogadni?