Mi az, amit te tudsz, vagy letagadod, hogy tudod?

2020.07.26

Mi az, amit te tudsz, vagy letagadod, hogy tudod?Ez az ahol kinyírod a teremtésedet és az életedet. Amikor úgy teszel, hogy én nem vagyok erős, nem vagyok képes megváltoztatni dolgokat, nem vagyok képes megteremteni azt az életet, amire vágyom. Ha ezt az összes okot és igazolást magad elé teszed, hogy én erre nem vagyok képes, nézz rá erre:

Mi az, amiről úgy teszel, mintha nem tudnád, vagy mintha nem lennél az, amit, hogyha választanál, mindent megváltoztatna? Ilyenkor megengeded magadnak, hogy feljöjjön ez az energia, és kéred, hogy leengedd a falakat, és tényleg beengedd ezt.

Más emberek fantáziáinak és örültségeinek milyen megteremtését, használod arra, - ki, mi, hol, mikor, miért vagy hogyan -, hogy kinyírd az életed, az élésedet, a valóságodat, a testedet, és a képességedet?

Amikor felépíted az életedet, ezt ráépíted mások kivetítésére, fantáziájára, ilyenkor kinyírod az életed. Megölöd azt a teremtést, amit hozhatnál a világba. És annyira kicsivé teszed magadat. Hajlandó vagy-e másként élni, korlátozás nélkül élni?

Mi az, amiről tudsz, amiről úgy teszel, mintha nem tudnád, vagy letagadod, hogy tudod, amit, hogyha nem tennél, úgy mintha nem tudnád, vagy nem tagadnád le, hogy tudod, nem rejtegeted a világ elől, megváltozna a valóságod, és manifesztálódna a generatív, örömteli, ajándékként, hozzájárulásként a világnak, ami te vagy?