Kapcsolataid

2020.10.21

Hány olyan kapcsolat van jelen az életedben, aminek nincs létjogosultsága, nem hozzájárulások már számodra, te mégis fenntartod őket? Nézz rá arra, hogy mi van mögötte, hiszen ha még ott léteznek, akkor az a te választásod, hogy ott legyenek. Hajlandó lennél-e elismerni, hogy te választod, hogy jelen legyenek az életedben, és hálás lenni értük?

Bármilyen kapcsolatod is van, - párkapcsolat, baráti, munkahelyi - ami nem működik, és nem ismered el, hogy te választod, és nem vagy hálás a jelenlétükért addig nem tudod megváltozni. Legyél jelen ezekkel a kapcsolatokkal, és ismerd fel, hogy ha valaki nem hozzájárulás neked, akkor attól már nem kaphatsz semmit, ami lehetővé tenné neked, hogy az energiád és az Univerzum összes molekulájával teremts. Minden választásod legfontosabb eleme önmagad tiszteletben tartása. Mi a jó neked abban, hogy a téged nem tápláló kapcsolatokat választod?

Sok esetben ragaszkodsz kapcsolatokhoz, hiszen azt gondolod, hogyha ők nem lennének, akkor elveszítenél valamit. Mit bizonyítasz ezzel a választásoddal? Mennyire tartod tiszteletben magadat ilyenkor? Vannak kapcsolatok, amiket már nem választok, és ez jelenti önmagam tiszteletben tartását. Ezzel nem, zárom ki az embereket, hanem egész egyszerűen nem választom őket most. Hálás vagyok, hogy voltak, és azért is, hogy már nincsenek a világomban. Az, hogy most nincsenek jelen az életemben, az nem azt jelenti, hogy soha többé nem is lehetnek, hiszen ha felteszem magamnak a kérdést, hogy kivel teremthetek ma, és felbukkan valaki a múltból, akkor meg van a lehetőségem, hogy válasszam.

Nézz rá arra, hogy a kapcsolataidban hányadik vagy a sorban a tiszteletben tartásban. Mi az a döntés, amit meghoztál, hogy önmagad elé helyezel mindenkit a választásaidnál? Legtöbbször másokat próbálsz tiszteletben tartani, és magadat pedig az utolsó helyre tenni, egy kapcsolat fenntartása érdekében. Tudom, hogy mindig megvan a válaszod, hogy miért teszed, vagy miért kell tenned, nekem is megvolt az igazolásom sok esetben, de a kérdésem önmagamnak ilyenkor, hogy hol vagyok én ebben a történetben? Ha ezt választom, ezzel tiszteletben tartom magamat?Amikor magadat tiszteled meg elsőként az a legnagyobb kedvesség, önmagaddal és mindenki mással szemben. Az Univerzum pedig azt adja meg neked, ami passzol ahhoz az energiához amiként létezel, amit hajlandó vagy befogadni. Ha egy kapcsolatban nem vagy boldog, vagy egy találkozást követően nem vagy örömtelibb, vajon mennyire vagy kedves önmagadhoz és a testedhez ilyenkor? Te magad taníthatod meg az embereknek, hogy hogyan viselkedhetnek veled. Mi kellene ahhoz, hogy pontot tegyél a végére a bántalmazó, nem tápláló kapcsolataidnak?