Ismerd el a nagyszerűségedet

2020.07.26

Hány nézőpontod van arról, hogy hogyan kell megjelenned, hogy kell kinézned, mit kell mondanod, hogy a környezeted visszajelzése megfelelő legyen számodra? Mindenhol ahol visszautasítod az embereknek a visszajelzését, és ha csak akkor jó, ha neked megfelelő a visszajelzés azzal korlátozod az életedet, és a teremtéseidet. Ha mindig jól akarod csinálni, akkor az, nagyon stresszes meló, hiszen ébernek kell lenned arra, hogy az embereknek mik az ítéleteitek, mi a jó, mi a rossz, mi a helyes, mi a helytelen, és minden alkalommal meg kellene nézned azt, hogy mindenkinek megfelelsz-e, ahogy te ott vagy. Soha, soha, soha nem tudsz megfelelni mindenkinek, mindenki elvárásainak. Ahelyett, hogy ezt értékessé tennéd, tedd fel a kérdést, hogy mi lenne mókás számomra?

Hajlandó lennél-e arra, hogy a világon valaha létező legrosszabb facilitátor legyél?

Hajlandó lennél-e arra, hogy a világon valaha létező legrosszabb vállalkozó/alkalmazott legyél? Mindent, ami ez, isten tudja hányszorosan, elpusztítanád és nem teremtetté tennéd-e?

Fogd meg azt a vágyat azt az energiát, - ezt szeretném a világra hozni -, és most terjeszd ki minden sejteden keresztül az egész lényedbe. Ha nem akarnád megállítani, azért, hogy megfelelj, akkor mennyi teret adhatnál ennek?

Minden, amihez ragaszkodsz, - minden referencia pont, minden kapcsolódási pont, hajlandó vagy-e ezt birtokolni, - és hogyha nem teszed, ezeket rosszá többet akkor mi lenne lehetséges? Ahelyett, hogy szilárddá tennéd, tedd fel a kérdést, hogy mi egyéb lehetséges? Hajlandó vagy-e jelen lenni azzal, ami most van? Bármi, ami ez hajlandó vagy teret adni neki és, megengedni, hogy kibontakozzon bármilyen formában, bármilyen módon.

Milyen energia, térűr, tudatosság és választás lehetsz, te és a tested, hogy ne legyél a hatása alatt, más emberek valóságának? Mennyi teret engedsz meg magadnak, hogy jelen legyél és ne, hasson rád a többi ember, bármi legyen is ez? Mennyire vagy éber, amit nem ismertél el, amit hogyha elismernél, akkor azt az előnyödre használhatnád? Kinek a szemén keresztül nézed magad? Mi az értéke ennek? Talán az, hogy elmondhatod magadnak, hogy milyen borzasztó vagy? Amikor kicsivé teszed, magad akkor pontosan az összehasonlítás van másokkal, és akkor megölöd azt, hogy mi az, ami lehetséges? A legtöbbször azzal hasonlítod össze magad, akit jobbá teszel magadnál, amikor azt gondolod, hogy ő mennyire csodálatos, és te soha nem fogod azt elérni. Vegyél le mindenkit a piedesztálról!

Mennyi önmagadról alkotott definíciód tart vissza az életed teremtésétől?

Az elismerése a nagyszerűségednek, amit választanod kell. Hiszen más nagyon sokszor eltudja mondani, hogy milyen nagyszerű vagy, de addig, amíg nem fogod magadnak ezt elismerni addig sehova nem fog vezetni. Kérd, hogy univerzum mutasd meg a nagyszerűségemet, - és legyél hajlandó jelen lenni azzal, ami feljön, és gyakorold minden nap. Hajlandó vagy-e meghozni ezeket a választásokat vagy valaki másra vársz, hogy meghozza helyetted? Halandó vagy-e elismerni önmagad nagyszerűségét, akkor is, ha más ezt sosem ismeri el?

Reggel felkelsz, és azt mondod, hogy mennyire nagyszerű és boldog vagyok, és aztán látni fogod, hogy ez más embereket is meghív arra, hogy, valami teljesen mást hozzon létre, mert te ott vagy saját magadnak, és az inspiráció az egy nagyszerű alkalom arra, hogy meghívd az embereket az üzletbe, és az életedbe. Nézz magadra egy olyan ember szemén keresztül, aki nem ítél meg. Kezdjél el kedves lenni magaddal, akkor is, amikor azt mondod, hogy én nem ezt szeretném látni, - oké, mi más lehetséges?

Mi van akkor, ha nem számít, hogy támogatnak-e vagy sem, de te mindig támogatod magad? Mi van akkor, ha te magadat inspirálod minden nap? Ha nem definiálod helyesként és helytelenként, akkor neked ez egy ajándék, és máris az előnyödre fordíthatod. Ilyenkor van az, hogyha te azt mondod, hogy választod, az sikeressé tud tenni. Van egy választás, amikor azt mondod, hogy én ezt kérem, és mit kéne tennem ahhoz, hogy ez létrejöjjön? Ne tedd jelentőség telivé, hogy hogyan kell kinéznie, hanem csak az energiáját kérd annak, amit szeretnél. Milyen lépést tehetek, milyen energiába léphetek bele, és miként kellene léteznem, és mit kellene befogadnom ahhoz, hogy lehetővé tegyem ennek a megjelenését?