Az Univerzum hatalma

2020.10.21

Amikor hajlandó vagy átadni magad az Univerzum hatalmának végtelen mennyiségű csodában lehet részed. Az energia mindig oda áramlik, ahova a fókuszodat irányítod. Ha te vagy az életed vezetője, rendezője, hogyan nézne ki az a film, amit létrehozol az elkövetkező két évben?Ha nem az eddigi érzéseid alapján választanál, milyen energiák jelenhetnének meg a filmvásznon?

Ha az érzéseiddel nem érvénytelenítenéd önmagadat és a teremtéseidet, mi más lenne lehetséges ma?A jelenléted a mindennapokban az erőd. Azt teremted, amire gondolsz, és a fókuszodat irányítod. Az Univerzum pedig mindig a hitrendszered mögötti energiára válaszol. Az alábbi eszközökkel elkezdheted a kommunikációt az Univerzummal:

1. Válassz!

Nem kell definiálnod a választásodat, hiszen amit szeretnél, az már létezik. Minden egyes alkalommal, amikor választasz valamit, akkor energiát húzol abba a választásba, amivel a jövődet teremted. Tehát amit ma választasz, az teremti meg a holnapodat. Minden egyes napon előtted a lehetőség, hogy mást válassz, ha esetleg meggondolnád magad. Ami fontos, hogy ismerd el, hogy mást választottál. 

2. Kérj!

Az Univerzumtól kérj, magadtól pedig követeld meg, hogy kerüljön bármibe is, de megváltoztatod az adott helyzetet. Egész egyszerűen csak: Univerzum kérek több könnyedséget, kérek több ügyfelet, kérek több pénzt, kérek egy új munkahelyet, kérek egy teremtő kapcsolatot.... Miként létezhetek, hogy ezt könnyedén megteremtsem? Hajlandó lennél bármi lenni és bármit megtenni, azért, hogy megkapd, amit szeretnél?

3. Gyakorold a kérdezést!

Mi mást tehetek, és mi más lehetek, hogy a legnagyszerűbb lehetőségeket teremtsem minden nap? Ha hajlandó vagy kérdésként létezni, akkor valóban megnyílnak az ajtók olyan lehetőségekre, amelyekről sosem gondoltad volna, hogy számodra létezhetnek. Mi lenne, ha megengednéd az együtt teremtést az Univerzummal, és nem egyedül próbálnál, valamilyen eredményt elérni ahol kontrollálhatsz. Mi más is lehetséges itt? Milyen választásaim vannak itt? 

4. Lehetőség

Amikor kérdésként létezel számtalan lehetőség jelenik meg az életedbe az Univerzum ajándékaként, persze, ha hajlandó vagy ébernek lenni rájuk. Ha úgy kérdezel, hogy egy bizonyos módon jelenjen meg a dolog, helyzet, személy, akkor az egy kikövetkeztetés kérdőjellel a végén, valamint beszilárdítod csak azt az egy eshetőséget, és a számtalan nagyszerű lehetőség mellett pedig elsétálsz. Mi kellene ahhoz, hogy az éberséged minden lehetőséget kiszimatoljon?

5. Sugározd azt az energiát, amit kapni szeretnél

Az energiád mindig üzenetet közvetít, és ezen üzenetek rendszerint támogatásban részesülnek. Bármit, amit a létezésed öröméből csinálsz, megnöveled azt. A lelkesedésed a mindennapokban az, ami mozgósítja az Univerzum molekuláit, hogy hozzájárulás legyen számodra. Van bármi vagy bárki is, aki megállíthat ezek után? Itt az idő megteremteni azt az életet, amit valójában szeretnél. Soha ne érd be kevesebbel, mint amit megálmodtál magadnak!