Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém®

2020.07.26

Az Access Consciousness® egyik eszköze a mantra*, amivel bármit létrehozhatsz és megteremthetsz az életedben. Te magad vagy az, aki bármit beinvitál és megteremt a valóságodban. Hajlandó lennél-e elengedni, és semmissé tenni az összes nézőpontodat, ítéletedet, kivetítésedet, elvárásodat, elkülönülésedet azzal kapcsolatosan, hogy milyennek kellene lennie az életednek, ami meggátol abban, hogy azt az életet éld, amilyet szeretnél?

*Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém®.

Az egész élet = a jó, a rossz, a csúf, tehát mindent magába foglal, ítéletmentesen.Árad felém = kérted és megjelent.Az örömmel = a könnyedséget jelenti, akkor, ha hajlandó vagy megengedni, hogy bárki észrevegye.

Használd ezt a mantrát reggel és este 10x, könnyedén, átéléssel, és nem elhadarva, akár probléma megoldásra, teremtésre, energiahúzásra, és a megfelelő helyen a megfelelő időben létre hozza a varázslatot.

Hajlandó lennél-e elengedi minden definíciót, ami meghatározza, hogy mi a könnyed, örömteli és a ragyogó számodra, és befogadni az Univerzum ajándékait?

Befogadás = falak nélkül, nézőpontok nélkül lenni, nem ítélkezni, nem kizárni. Valahányszor Bars kezelést kapsz, az segíti a befogadásodat. Ha leengeded a falaidat, nem védelmezel, nem védekezel, csak létezel a jelenben, és hajlandó vagy meglátni azt, ami van, akkor befogadóbbá válsz. Ha kérdésként létezel, és nem a következtetésekből működsz, növeled a befogadásodat.Nézz rá, hogy mi az, ami neked működik?

Én azt mondanám, hogy azt várhatod tőle, hogy bármi megváltozhat az életedben. Nincs meghatározva, hogy ezt vagy azt kapod, ha beiktatod a mindennapjaidba, csupán, amiről a környezetem beszámol, újra meg újra, hogy nagyobb bennük a békesség érzése, a könnyedségé és a háláé, és nagyobb az éberségük, arról, hogy képesek teremteni az életüket, valamint képesek azt választani, amit szeretnének.